zynpada Merhaba kızlar, birçok anne gördüm bu tarihi bekleyen sezaryen için :) birlikte bekleyelim mi? Fikir alışverişi yaparız hem
Nur6102 zynpada benim programa göre doğum zamanım tam 2 Şubat normal düşünüyorum gelirse o gün güzel denk gelir ama bu hafta erken gelirse bişey diyemem çatı ağrılarım başlamış 🥰
sessiz_oyuncu zynpada bende o tarihi bekliyordum sancımn başlamasıyla aranızdan dün ayrılmış bulunmaktayım. 🤣 Allah geride kalanlara sabır sağlık sıhhat versin 🥰
zynpada diamond2635 aynen :) gün yaklaştıkça içim bir hoş oluyor 😍 bugün hurçları valize yerleştiricez
diamond2635 zynpada benim 22 haftadan beri erken doğum riskim vardı o işlerin hepsini annem gelip halletmişti 28. Haftamda.2 şubatta 38+4 olacağız inşallah gerçi iki gündür de kasılmalarım arttı inşallah erken gelmez oğluşum 🥰
zynpada diamond2635 ay yok yok gelmez :) bana da 32. haftada erken doğum demişlerdi nst de sancım çıkıyordu normalde de sancım oluyordu :) dün doktora gittik sıfır sancı 😂
zynpada Vldnkrl aynen :) doktorumuz önce ayın biri dedi, biz dedik ikisi olsa olmaz mı? Adam da şaşırdı olur da neden ikisi diye sonradan tarihi öğrenince hak verdi :) ben de isterdim böyle bir tarihi diye :)