zamloss123 Kocyigitebru amin canım konyadayım. Özele gidebilirim ama doğumu mecbur devlete yapacağım o yüzden doğum yaptıraxak doktor takip etsin istiyorum
Altntp zamloss123 benım bulunduğum yerde allahtan sabah gıdınce sıra verıyolar yoksa randevu bulması çok zor her bölümden
zamloss123 Altntp iki vasıta değiştirdiğim için göze alamadım randevusuz gitmeyi ama deneyeceğim yapacak bir şey yok artık
zamloss123 Oznurkk benim gittiğim fakültedeki doktor ilaç felan yazmıyor muayene edip söyleyeceğini söyleyip çıkıyor sonra hemşireye gidiyorum başka odada ilaçları kendim söyleyip yazdırıyorum çok karışık
Cmre35 zamloss123 orasi kayboldugunda bi yazi fikiyodu gene galiba oraya basip randevu alabiliyosun. Oyle yaziyosa hala randevu araniyo senin adına
Sumiire zamloss123 hiç tanıdığınız yokmu hastanede çalışan hizmetli bile olur rica etsen sabah randevu alsa sana
seherunvr Randevu oluştururken 2 haftalık tarih aralığını seçerseniz sıra bulamayınca talep oluşturun die uyarı gönderiyo 7-22 arasını seçin gün içinde gönderiyo randevuları illaki bende artık böyle randevu oluşturuyorum 😊
BuSsraaaa zamloss123 bende aynı durumdayım ilk özele gittim şimdi devlete 17 haftalık zor buldum ondada ne soru sorabılfım ne düzgğn baktı ne bişe mhrsde ondan baska doktorda yok napcagımı bilmıuorum riskli gebeliğimde devam edıyor ne olcak bakalım
zamloss123 BuSsraaaa Aman dikkat et canım allahtan benim riskli Bi durumum yok ama enfeksiyon şüphesi var o da beni korkutuyor
Sumiire zamloss123 o zaman sabah erkenden gidip oradan sıra alcaksınız durumunuzu söyleyin belki yardımcı olurlar