Kürtajdan (zorunlu, düşük sebebiyle) sonra adet olma zamanını nasıl saymamız gerekiyor. Tahminen kaç gün içinde adet olunuyor? Hcg hormonu ne zaman sıfırlanıyor. Başına gelenler biraz Bilgi verebilir mi??
    Ss03 bir hafta içinde tüm hamilelik belirtileri kayboluyor. Adet olma tarihi kişiden kişiye değişir. Ben 32.günde oldum.
    36. Gun regl olmustum
    Ss03 benim kürtajdan sonra azar azar kanamam olmuştu 10 gün . 35. Gün adet oldum
    Ss03 cnn 40 gune kadar olmassan dr a gitmen gerekir zaten iki adetten sonra tamamen duzene girersin
    Ss03 kürtaj olduğun günden itibaren sayacaksın.. 40 güne kadar olmayı bekleyeceksin.. 40 günde olmazsan Dr a görünmende fayda var..
      Ruhak ben de kürtajdan 36 gün sonra,düşükten sayarsak da 42.gün regl oldum.
      Ruhak 18 gün oldu düşük olalı neredeyse hormon düşmemiş onu biliyorum ama ara kanamam 10 gün sonra oldu🤦🏻‍♀️
        Ss03 Kürtajın ilk günü adetin ilk günü sayılıyor.Takvime göre tam gününde adet oldum ama on gün sonra yine adet oldum benim ki biraz karışık 🙈Herkesin değişik oluyor.
        • Ss03 bunu yanıtladı.
        • Ss03 bunu beğendi.
          Ss03 oluyor canım bende de olmuştu.. Düzene girecek kısa. Sürede ara kanamalar normal..yine de muayene olmayı unutma
          Ben 14 haftamda dusuk yapmistim. 33 gun sonra regl oldum.
          • Ss03 bunu yanıtladı.