Eurs 17 ağustosta doğmuştum ben. Maalesef 1999 depremiyle herkesin bildiği ve unutamayacağı o tarih. Arkadaşlarım kızım sen doğal afetsin derlerdi hep ve hep hatırlanırdı Doğum günüm. 2016 da dış gebelik geçirdim , öyle ki çocuk beklentimiz yokken birden hamile olduğumu ve bunun imkansız bir Doğum olduğunu öğrendik. O günden sonra da çocuk isteğim başladı. 6 ay bebek düşünceniz olmayacak dedi Dr 6 ay bekledik ,kontrollerimizi yaptırdık ve 7.ayda hamileydim. Doğum tarihi 14 Ağustos’u işaret ediyordu hayır dedim 17 ağustosta gelecek. Aşerme, kusma, mide bulantıları, şişlikler, pelvis ağrıları, nefes alamama derken yaşam sınırı geçse bari diye dua etmeye başlamıştım çünkü 40 hafta umudum hiç yoktu. 40+1,40+2 derken bu kez gelmeyen tembel bebeğimiz için endişelenmeye başladık ya içerde bişey olursa diye. Dr a gittik ve almamız gerek suyu azalmış gelmiyor normal Doğum imkansız dedi. Tamam evet bence de korkuyorum, hareketlerini dinlemekten paranoyak oldum dedim. Annem babam ve eşim gittik yürüme mesafesindeki hastanemize. Çok aşırı heyecanlandım , korktum , evden çıkarken beşiğe baktım tekrar. Spinal anestezi ile belden iğne vurdular. Midem bulandı böyle oluyo galiba dedim sustum , Dr tansiyonun düştü miden bulandı neden söylemiyorsun dedi, böyle olması gerekiyor sanıyordum dedim. Ayaklarımı hissediyorum ben dedim. Tamam kontrol edecekler şimdi merak etme dedi. Dr.um geldi nasılsınız dedi, deneme yapayım bakayım var mı his dedi. Ağzıma doğru bişey çıkıyor sandım. Aaa bebek 5dk bile sürmemişti. O ağlıyor ,ben ağlıyordum. Ve takvim yaprağı 17 Ağustosu gösteriyordu .