Ranaikra 3 haftadır sancılarım çıkıyor ve yatış veriyor önlem amaçlı ve ben kendi imzam ile çıkıyorum yarında randevum var yine yatış verir gibi düşüyorum sizce doğumu başlatırlar mı artık yoksa yine durdurlar mı
Myssrblgn Ranaikra Tam 37. Haftamda doğum yaptım yavrumu sağ sağlim kucağıma aldım çok şükür. Erken değil 😊
Ranaikra Lulikli genelde herkes 37 tam hafta değil diyor şaşırmıştım bende sizin gibi biliyorum 37 ve sonrası normal diye
Lulikli Ranaikra insanlar sürekli bir şeyler der biliyorsunuz 😀 Önemli olan literatür ya da doktorların ne dediği 😊
Ranaikra Myssrblgn maşallah 🥰 evet etken değil ama bazıları erken 38 sonrası normal zamanında diyor ona şaşırdım
Nnurdan Ranaikra kilosuna ve sancının şiddetine bebeğin kalp atışına göre hareket eder nst ye bakıp birde bebek kanala inmişmi açıklık varmı bunlar önemli açıklık başladıysa durdurmaz yani
Nnurdan Ranaikra erken değil normal doğum haftasındasınız ama zamanı dolmadı diye tutmaya çalışıyordur
Nnurdan Ranaikra benimde 37+3 de sancım çıktı serumla durdurdular cnm biraz daha dursa daha iyi dedi, doktoruna bağlı yani