Sarensall Arkadaşlar ölüyorum ya bildiğiniz baş ağrısı kesen bi yöntem var mıı😔 Dün sabah başladı ensemden bütün kafama yayılıyor dün akşam dayanamadım bi parol attım bana mısın demedi kafam acıyor artık ağrıdan..
Nillaayyy Sarensall bende ilk aylarda cok çektim ki ara ara cok giriyo migreni olan bir insanım majesik dısında hiçbirsey fayda etmez ama suan agrım olunca bol bol su içiyorm ve farmasinin masaj jellerini kullanıyorm bide ben kusunca agrım azalır
Sarensall ipekveatlas evet tansiyon problemim var normalde baş ağrısı yaptığı bilmiyordum baktıracağım hemen
Ayse5229 Ben miğren hastasıyım gemimde hafta sonu çok kötü baş ağrım başladı . Soğuk suyla kafamı yıkadım , kafama buz sardım geçti , işin kötü tarafı uyusan gecicek ama uyutmuyor ki
ipekveatlas Sarensall of of sorma hep başım ağrıyo sürekli tansiyonumu takiğ ediyorum cok stresli bisey
Sarensall ipekveatlas iki tam gün oldu ama henüz hiç geçmedi desem yeridir tansiyonum hep yüksek miydi acaba iki gündür
ipekveatlas Sarensall bilmiyorum canım baktırmadan anlayamazsın benim 3gün falan sürüyodu ağrılarım sonra acile gittim 14/9 cıktı tansiyonum serum taktılar geçti. mecbur tansiyon aleti aldım sürekli kontrol ediyorum daha az önce ettim başım ağrıyodu hemen suya limon sık iç