Haticeky Adetten 3 gun once kan testi verdim negatif cikti asiri belim arıyordu gebeyim zannettim ama yokmus Şimdi bugun normalde adetin 2. Gunu ama adet olmadi hiç bir belirtimde yok acaba gec dollenme falan olabilir mi
Deva22 Haticeky Olabilir benim aynen böyle olmuştu 3gun önce kan verdm yoktu adetim üç gün gecikince verdim bu defa vardı
benimmdunyamm Haticeky Gorumcem 3 ocakta varmış negatif çıkmış 10 ocakta tekrar vermiş pozitif çıkmış
Asdfgh_jkl Haticeky bende adet günü kan verdim negatif çıktı ama 3 gün geçti hala olmadım tekrar kan vermeli miyim. Karın agrısı kasık batması vardı şuan gögüs hassasiyeti başladı ne yapmalıyım
Haticeky Deva22 geç dollenme mi olmus oluto boyle olunca bugun test yapsam diye dusunuyorum ama kkorkuyorumda siz kan testiyle mi ogrendiniz
Deva22 Haticeky benimki ilk haftalarda bir kaç gün geride ölçülüyordu ama sonradan gününe döndü geç döllenme demedi doktor. Varsa kanda çıkar kesin.
ipekveatlas ipekveatlas eğer geç döllenme değilse çıkar ama geç döllenme olduysa daha zamanı var istersen kan ver negatif çıkarsa ve adet olmazsan 1 hafta sonra tekrar ver
Bgmk Canım benim de aynısı oldu adetten önce yaptım negatif çıktı adetim gecikti 2 gün sonra tekrar yaptım hem de kan testi 0.2 çıktı. Adet olmayı beklerken 6. Günümde hala olmayınca son bir umut denedim ve pozitif çıktı 🙈 şimdi 31. Haftadayız kızımla ❤️
Haticeky Deva22 gidip kan testi mi versem yoksa test mi alsam kararsiz kaldim bide negatif cikarsa diye de korkuyorum
Deva22 Haticeky Ben böyle belirsiz beklemektense kan verip öğrenmeyi tercih ederim inşallah hayırlısı olsun
Haticeky Deva22 bende gidip vermek istiyorum ama esim yoktur boşver diyo . Gerçi ona kalsam 1. Cocugumdada yoktu ama simdi icerde oynuyolar
Mehtapkz Haticeky merhaba canm kan verdinmi acaba hamilemisin cok merk ettm bende ayni durumu yasiormda insallah hamilesindir
Haticeky Mehtapkz yok canim henuz kan veremedim aksama acilden vercem kan testini sende mi benimle ayni durumdasin sen verecek misin test
Mehtapkz Haticeky hayirlisi olsun canm uzulme bu ay denersin velkode vardir hamilelik kirmizilar gelmeden hicbisey belli olmazz 🥰🥰 ben bekliyim canm adetimi baya bi gecerse giderim kimyasal gebelik yasadim devamli lan vermekte uzuyor acaba yukseldimi yukselcekmi