Elif_suu 2 tane köpeğim bi kızım var. 30 haftalık hamileyim. Bebek ve köpeğin birlikte kolay olduğunu söyleyemeyeceğim. Evdeki her canlının ben ve eşim de dahil düzeninin bozulmaması için çok çaba sarf ediyoruz, çok emek veriyoruz. Eşle sorumluluk paylaşabilmek önemli. Biriniz bebekle ilgilenirken biriniz köpeğin ihtiyacını karşılamak durumundasınız. Bir gün olsun birbirinize sen uyu da ben bebekle ilgileneyim diyemeyeceksiniz mesela 🤣
doğumdan sonrası için en azından bi on beş yirmi gün kadar bırakabileceğiniz güvenilir bir yer bulmanızı öneririm. Ben uzun süreli ilgilenemeyeceksem otele gönderiyorum. Kızımın doğumundan bir ay önce göndermiştim çok ağırlaşmıştım ilgilenemiyordum. Doğumdan yirmi gün sonra geldiler. Şu an covid pozitifim eşim de evden çıkamadığı için annem aldı bir süreliğine.
İkisi arasındaki ilişki de bebeğinizin ve köpeğinizin karakterine göre değişecektir. Benim köpeklerimden birinin tahammülü daha yüksekken diğeri kızıma karşı sıfır tolerans. Dolayısıyla kızım biriyle daha çok ilişki kurabilirken diğeriyle aynı ortamda bulunmasına pek izin vermiyoruz. Biriyle aynı yatağı paylaşırken diğeri ayrı bir odada yatıyor mesela.