elvaneylul Hanımlar günaydın 10 aylık bi kizim var ve dün tekrr hamilr olduğumu öğrendim yıkıldım resmn korunuyoduk düşünmüyodm napicm ben nasıl buyutucm dundn beri çok basım agriyo aglamaktan kayinvldmle alt üst oturuyoruz annemde aynı mahlde kızım da cok yardmci oldular ama ben 2 çocukla nasl baş edicm bide sezryn doğum yapmıştım tam 1.5 sene olucak bidhaki dogum da sıkıntı yaşar miyim cok korkuyorum 😥
Zeyneb12 elvaneylul canım anlıyorum seni ama korkma Allah yazdıysa vardır bir bildiği sabırla güzellikle karşıla 💐
Unlukacar elvaneylul canım olmuş Allah tekrar nasip etmiş iyi düşün birlikte büyüyecekler benimde oğlum 15 aylık 1 aylık hamileyim
asyaninanneyim elvaneylul korunma yönteminiz neydi bende yeni doğum yaptım korkuyorum spiral taktırxam
Aseltos9 elvaneylul bende öyle oldum 10 aylıktı kızım çok ağladım üzüldüm sürekli kızıma bakıp bakıp haksızlık yapıyormuşum gibi hissediyordum çünkü daha o da bebekti ama sonradan aklıma kızıma hamile kaldığım zaman gelmişti o zaman mutluluktan ağlamıştım şimdi ise üzüntüden sonra kendime dedim oda senin canın kanın haksızlık yapmıyor musun bişey olsa canın yanmaz mı ? Zamanla alışıyorsunuz biran önce doğmasını istiyorsunuz şuan 25.haftamdayım kızım 15 aylık oldu bi tanede oğlum olacak inşallah sonradan üzüldüğünüz günler için pişman oluyorsunuz hem ikiz olanlar ne yapsın Allah yardımcımız olacak inşallah 🙏🏻🤲🏻🥰
elvaneylul Aseltos9 Tam da benim hissttklrmi yazmissin gerçekten bide bende oğlum olck gibi hissediyorum 🤗 uykuszlktan cok korkuyorum kızım daha yeni yeni uyumaya başlamıştı 😥
elvaneylul asyaninanneyim 3 ay önce de kuznm sipirelle hamile kaldı galiba rabbm nasip edince her türlü oluyo ilk 2 sene evledgmde hic korunmadk ama gene de olmadi bebegm 2 sene snra oldu smdi de korunurkn oldu😢
Alinim2008 asyaninanneyim hormonlu spiral taktırın direkt bence, çünkü ben spiralle hamile kaldım 🤦🏻♀️
Aseltos9 elvaneylul eşimin ablası bilinçli olarak üst üste yaptı aralarında 13 ay var 2-3 sene zorlandı ama şuan o kadar rahat ki okula birlikte gidiyorlar birlikte uyuyorlar birlikle oynuyorlar aslında bakarsanız bi yandan iyi oldu çünkü ileriye doğru ben cidden kardeş düşünmezdim rahata alışınca 😂 düşünsenize tam okula gidiyor falan hop tekrar başa dön eve kapan şimdi zaten evlerdeyiz büyüyüp gidecekler inşallah 😂
Aysun1981 ablamın peşpeşe 2 oğlu oldu, 19 ay var aralarında, sezaryen doğum oldu ikiside. ilk başta zor tabiki ama biraz büyüyünce arkadaş oluyorlar ve yaşları yakın olduğu için aynı aktiviteleri vs yapıyorlar, büyük kolaylık oluyor anne babaya
Alinim2008 elvaneylul canım ben de kızım 10 aylıkken korunmama rağmen hamile kaldım,haftaya Allah’ın izniyle ikinci spinal sezaryenle kızımı kucağıma alacağım🤲🏻 hiiç sıkma canını ben 9 ay nasıl geçti hiç anlamadım bile kızımla ilgilenmekten. Ne kaynanamı ne annemi çağırmadım yetişemiyorum diye,Rabbim emin ol kolaylığını da veriyor çok şükür 🥰
annesinin-kuzusu1 elvaneylul senelerdir uğraşıpta gebe olamayan annelerimiz var. Bebeğiniz kendini kurtarmış zaten, doğum olana kadar zaten büyümüş olacak. Rabbim yazmış. Üstelik anneleriniz de yanınızda? Korkacak bir şey göremiyorum…
Ezgialp elvaneylul benim kızım da 11 aylıktı öğrendiğimde güya korunuyorduk ama ben de şok olmuştum çok ağladım korktum ama allahın mucizesi lütfu sağlıkla gelsin annesi hem birlikte büyüyecekler, yalnız değilsin üstelik annen de varmış benim annem uzakta 1 ay kalıp dönecek malesef şanslı olduğunu düşün tadını çıkar hamileliğinin🌸🌸 şimdi 15+6 olduk bile
beren4097 elvaneylul Ben de kızım 10 aylıkken kalmışım . 10 sene düşünmüyorum diyordum 🤦🏻♀️ Başta insan üzülüyor falan ama alışıyorsun benimki 4 aylık oldu bile☺️