Asdfgh_jkl Siz bir şey görüyor musunuz normalde gözle silik görünüyor siyah beyaz çektim. Ama testin kendi çizgisi mi hamilelik çizgisi mi anlamadım https://resimyukle.io/g/EscKwsEBDK
dezgi Asdfgh_jkl canım testin kendi çizgisi daha uçta oluyor seninki kontrole yakın duruyor inşallah gebeliktir🙏
Annemiz Asdfgh_jkl bir aylık olmasına rağmen hemen hemen bu şekildeydi benimkide ben üzerine adet gördüğüm için geç öğrendim biraz özele gitseniz aslında hemen öğrenirsiniz yarın için çok geç demişler insan sabredemez ki 🤗🤭
Hanzademerve Asdfgh_jkl var gibi başka test al yaaa erken gebelik testleri var 25/30₺ onlar hemen gösteriyo
Haticee68 Hanzademerve benim adet gecikme oldu 8 gün ama erken gebelik göstermiyor canım en iyi sonuç kan vermek galiba ben 10 veya 15 gün olsun öyle vermeyi planlıyorum
Dnacar83 Asdfgh_jkl cok daha yeni baslayan gebelik sanirim hizli test al.ama bi kac gun bekle kan da hemen yukselmiyor ikinci hamileligim o yuzden dk basi kan aldirip durdum 150 seviyeye gelince diuo gebesindir 3.54 cikmisti hcg
Asdfgh_jkl Dnacar83 bu ay birkaç kez ilişki olduda geç döllenmede olabilir hiçte olmayabilir bilmiyorum