Minnigin-annesi0 Kızlar Ankara şehir Hastanesi’ne gidip memnun kalan var mi ? İkili taramada ve cinsiyet öğrenmede. Cinsiyeti gördüğü zaman hemen söylüyorlar mi yoksa saklıyorlar mi ?
Duy_gu Minnigin-annesi0 ben memnunum ama cinsiyeti ayrıntılıda söyledi gene de sor canm dr söyler belki
Yagmuracar0509 Minnigin-annesi0 ben memnunum bazıları söylemiyor diye duydum ben necati hançerlioğullarına gidiyorum ben sormadan o cinsiyetini söyledi çok da iyi bi doktor
Sedaa06_ Minnigin-annesi0 ben iki kez gittim sadece. Dün de ikili teste girdim bundsn önce ki iki gebeligimde tıp fakultesindeydim ordan ikili taramada dr en az 15 dk ultrasondan bakmisti hep bunda girdigimle çıktığım bir oldu sormasam bisey demiyolar cinsiyet için daha erken oldugundan sormadim ben kendileri de bisey demedi zaten. Cok sukur tıp fakultesinden randevu bulabildim artik ordan devam edecegim.
Seymanurkaracavus Bende 29 haftalıgım baştan beri oraya gidiyorum cokta memnunum cinseyetini 16.haftamda ogrendim soyluyorlar hemen necati beye bulamazsam gamze yılmaza gidiyorum ikiside gayet ilgili😊
BusrAras- 26 haftalıgım en basından beri gidiyorum necati bey var ona gidiyorum memnunum cinsiyetinide 16. Haftada söyledi 14 de baktı emin degilim dedi ama erkege benziyor falan yaptı sonra net söyledi detaylıdada kesinlesti😊
Duy_gu Annekuzusu_0 yoo ben memnunum neden berbat diyorsunuz devlet dr na onlar olmasa km ilgilenecek bizlerle
Annekuzusu_0 Duy_gu ben o doktora gittim enfeksiyon olduğu halde bana bişey olmaz dedi geçiştirdi protein kaçağım var onada bişi demedi