Suheyka Mrb arkadaşlar bir haftadır grip olmuşum üstelik hiç öksürüğüm kesilmiyor ne yaptıysam geçmedi kafayı yiyicem hastaneye gitmek istemiyorum evde napabilirim bunla ilgili
anne_2 Suheyka bende 2 gündür bu haldeyim 🤦🏽♀️ boğazım felaket yutkunamıyorum her tarafım sızlıyo. 28haftalığız ve 2,5 yaşında oğlum var. 1 haftadır oğlum hasta tam o düzeldi ben hasta oldum ve hastaneye girmek istemiyorum. Ne yapcaz
elaweannesi Suheyka bende öyle ya 38+1 hemde boğazım sol taraf şişmiş şimdi uyandım yutkunamıyorum bide kuru bir öksürük yapışmış boğulucam sanki ilaçta alamayız nasıl geçecek
Yusuf_alpin_annesi Ben ılık suya bir kaşık bal Ve yarım limon sıkıp içiyorum. Aç karnına sabah ve akşam benim düzeldi öksürük krizinden uyuyamıyordm baya iyi geldi öksürüğumu kesti tamamen pekmezlede Yapabilirsiniz Bal sevmiyorsanız eger
elaweannesi Yusuf_alpin_annesi benimde sol tarafı şişmiş boğazımın şimdi uyandım fena hissettim ondan öncesi hep kuru öksürük dü sizinde kuru öksürük müydü hamilelikten sandım meğer soğuk almışım demek 38+1 boğulacam bebek büyümüş öksürdükçe mideme baskı ediyor kusacak gibi oluyorum afedersin nasıl edecem bilemedim
NurcanNurcan Kızlar benim çok başım agrıyor boynumdan gözlerime vuruyor agrı kesici de içemiyorum ne iyi gelir acaba
Yusuf_alpin_annesi elaweannesi evet kuru öksürüktü benimde geceleri uyuyamıyordm öksürükten internetten araştırdım ve bununla iyi oldum iyileşene Kadar içtim hergun sabah akşam
elaweannesi Yusuf_alpin_annesi saol canım bende yapayım bari ilaç alamıyorum malum bide acaba bebeğe zarar olur mu diyorum çünkü hiç durmuyor öksürüğüm kuru kuru tutunca bide boğaz şişti sona geldim olduk
Yusuf_alpin_annesi elaweannesi bal ve limonu ılık suda sıkıp icebilirsin rahatlıkla ben baya bı süredir içiyorum 32+4olduk bizde Allah sağ saglim kucağına almayı nasip etsin umarım çabucak iyilesirsin
Suheyka Kızlar doktorumla konuştum ıhlamur ic dedi onuda iciyorum aynı allah hepimize yardım etsin ne diyim herkese geçmiş olsun