Zynp44 Kızlar şuan sanki karın altım titriyo gibi bu nedir? Saniyelik ama 3 4 kere oluyo duruyo sonra acı vs olmuyor sadece titriyo titreşimde gibi çözemedim
Serenity12 Zynp44 bende de oluyordu hala da oluyor. 34. Haftaya giricez. Doktorum bebek hıçkırması dedi. Hıçkırığını biliyorum dedim bu şekilde olmuyor fakat diretti hıçkırık diye. Bende konunun çok üstüne gitmedim.
Afro-dit Zynp44 ben burda okudum biri yazmıştı titreme olunca bebek idrarıni yapıyormuş hıçkırık titreme şeklinde olmuyor küçük küçük kalp atımı gibi oluyor
Zynp44 Serenity12 hıçkırık pıt pıt aynı yerin kalp gibi atması değil miydi? Ben çok anlamıyorum hıçrığı falan aslında ama titreme ilk kez başıma geldi anlamadım
Serenity12 Zynp44 evet aynen öyleydi. Düzenli bir şekilde hıçkırığı vardı. Fakat titreme çok farklı arkası kesilmiyordu.
Zynp44 Afro-dit aaa bunu duymamıştım 😇 ama şuan saniyelik oluyo duruyo geri bi kaç saniye oluyo geri duruyo buda dediğiniz gibidir o zaman 🤩
Afro-dit Zynp44 olabilir canım ilk gebeliğimde hiç titreşim hissetmedim ama bu gebeliğim de oluyor titreşim