Kızlar merhabaa :) bundan 25 gün önce ani bir kanama ile doğuma gittim . Doktorum 6. Aydan sonra hep gelişim geriliği var diyordu ve bu Aralık 4 haftaya kadar çıkmıştı .. neyse ben çocuğumun çikolatası yok onu da alayım tam olsun diye çikolata hevesine evden çıktım ve tam çikolatayı seçtim dedim kanamam başladı . Tabi ben önce su sandım tutamadım çünkü sonra bir baktım mi kan ve şok oldum 🙈 hemen doktorumu aradım doktorum hastaneye geç geliyorum doğuma alıcam dedi . Arabaya bindim 4lüleri yaktım kornadan elimi hiç çekmeden hastaneye gittim 🙈🙈 nasıl gittim ben bile anlamadım . Tabi o sırada hala kanama devam ediyor… neyse hastaneye geldim eşim , doktor, ekip hepsi hazır beni bekliyorlar . Tabi ben trafiğede takıldım o halimle🙈 hepsi benden önce gitmişler hastaneye😊 apar topar üstümü çıkardılar WC’ye girdim ve pıhtı şeklinde kan gelmeye devam ediyordu . Nstye bağladılar ve doğuma aldılar . Doğumhaneye girdiğimde çok korkuyordum istemsiz titriyorum . Tutamıyordum kendimi 😊 neyse epidural oldum ve sonrasında hiç bir şey hissetmedim bebeğime odaklandım 😊 sonra bir anda bir çığlık ve minik oğlum doğdu. Bu arada 36+4 te doğurdum 🙈 gelişim geriliği olduğu için 1700 doğdu bebeğim . Küçük olduğu için küveze aldılar . 8 gün küvezde yattı ve sonrasında şükürler olsun sağlıkla evimize geldik . Şuan 25 günlük oldu bebeğim :) biraz stresli ve endişeli geçsede sağlıkl kucağıma almanın mutluluğu var :) demem o ki kızlar gelişim geriliği var deseler Bile üzülmeyin stres yapmayın ben çok yaptım :( elinizde olan bir şey değil biliyorum ama böyle güzel sonlarda oluyor minik doğsalardA 😊 daha çabuk büyürlermiş 🥰 uzun oldu biraz ama paylaşmak istedim 😊