Mgyldrmzclk Oğlumu normal Doğumla dünyaya getirdim ve 4 dikişim vardı. Şuan ikinciye hamileyim yine normal Doğum düşünüyorum inşallah bir sorun çıkmazsa ☺️ sorum şu ikinci doğumlar kolay olur diyolar genelde öyle mi yaşayanlar nasıl geçti 🙃💕
Sultan42 Mgyldrmzclk bende bekleyim ikizlere hamileyim birde normal olsun diyorum bAkalım ikinciler nasıl oluyormuş ikinci rahat oluyorsa 3.uyu hemen arkasından dogururum heralde oğlum 2yaşında şimdi hAmileyim arada 2 sene var doktorum bana rahatlıkla dogurursun dedi ama
Deryaq Mgyldrmzclk bende öyle duydum ikinci Doğum daha kolay oluyor diye ama bir arkadasım ikincisini doğurdu aynı dedi herkeste farklı olabiliyor demek ki
sudamlasi Mgyldrmzclk görümcem de öyle dıyo ilk doğumum çok zor oldu ama ikincisinde açılması bile hızlı olmuş 6cm açıklıkla gitmiş hastaneye bi ıkınmada da doğurmuş😄üçüncü doğumu da çok zor olmuş çünkü ikinci doğumla üçüncü doğum arasında 12 yıl var😓
svmeybgl Mgyldrmzclk benim eşim doktor oda bana hep ilk doğumların daha zor sonrakilerin daha rahat olduğunu söylüyor . Benim ilk gebeliğim tecrübelileri annelerden bakalım ne yorumlar alırız
NekwaSultan Mgyldrmzclk Yok şükür açılmamda bir problem olmuyor 1.5 saatte de doğurdum hatta Ya ikinmayi beceremedim bunda ebem dr.um sagolsun onlarin sayesinde doğdu nerdeyse bebis Ama cok şükür gecti gitti iste😊
Mgyldrmzclk NekwaSultan bende ilk doğumumda suni sancı yüzünden ıkınamamıştım çünkü nefesi bile zor alıyordum 😒 inşallah bu sefer herşey normal devam eder
Sultan42 NekwaSultan bende ilk doğumumda sabah 10da sancı odasına yattım öğle ezanına kadar sancı çektim ezan bitti doguma alındım ve saat 13.29da Doğum yaptım rahat oldu çok zorlanmadım açılmamda güzeldi ama ikizler neolur bilemiyorum
Cismmpoyraz48 Mgyldrmzclk bende ilk doğumumda suni sancıyla dogum yaptm 3 buçuk saat çektim ama nefessiz kaldığım için ıkinmakta zorluk çektim 😁 bakalm ikinciler nasıl olucak çoğunluğu dha kolay olur dio ama gorcez 🤗