Gkces09 Kızlar 38+4 hafta oldu 1 saat aralıklarla kasıklarımda adet ağrısı gibi ağrı oluyor bebek toplanıyor ilk gebeliğim ne zaman doktora gitmem gerekir
bebeliannegeldi Gkces09 10-15 dk bir olunca gidin. Ilık bir duş alın rahatlatır ve doğum sancısıysa eğer açılmayı hızlandırır.
Fgjkbhll Allah yardımcınız olsun inşallah sağ salim kucağınıza alın benim ilk gebeliğim bende yarın 35 haftalık olucam inşallah heyecanla ve merakla bekliyorum inşallah doğum başladığını anlarım
Gkces09 Fgjkbhll amin cümlemiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🤲 işte ben de anlayamıyorum doğum belirtisi mi yoksa normal bir durum mu ne yapsam bilemedim ilk gebelik olunca insan daha çok tedirgin oluyor
Gkces09 Kızlar Sevinc86 bebeliannegeldi kızlarrr kahverengi leke geldi acile mi gitmem gerekiyor nağcam bilmiyorum
Sevinc86 Tam Dogum sancisi degil yalanci sanci diyorlar buna bebek ve beden kendini hazirliyor düzenli ve daha agrili sanci gelirse baslar nisan suyun gelirse saten hemen git bi dus al rahatlaran uyuyorsun ..
Gkces09 Tmrelmas amin canım Allah razı olsun cümlemiz yavrularımızı kolaylıkla kucağımıza alalım inşallah ❤️
Kalbenanne_hamile Gkces09 Allah yardımcın olsun squat yap plates topu varsa onda zıpla okuduğum bir çok doğum hikayesinde bunlar yapıyorlar. sağlıcakla bir avazda doğurursun inşallah 🥰