Egeege22
Ne demek. Elimden geleni yapmak isterim o stresi o kadar iyi biliyorum ki ..
Unutmadan söyleyeyim , sezeryan olursanız anesteziste gidip özellikle bütün hastalıklarınızı söyleyin size ona göre bir yöntem seçsinler. Bende romatizma var eger doktora söylemeyi unutsaydım epidural yapacaklardi ve belki şuan cok sıkıntı cekecektim .
Acı konusuna gelirsek acısız dersem yalan söylemiş olurum ama size tavsiyem oraya giderken hiçbirşey düşünmeyin , artık bitti başıma ne gelecekse gelecek diyerek gittim ben 😅
Ameliyathane maddende manende cok soğuk bir ortam buna hazirlikli olun . İceri girince herkes bi yandan bi yerinizle uğraştığı için herhangibir acıya odaklanmıyorsunuz . Sonda acı veriyor hafiften ama ben kendimi kasınca iyice acıttı kasmayın lütfen. Bide isterseniz doktorunuza sorun bayilinca taksanız olurmu diye . Sondayı cikartirken hic sıkıntı yok hatta rahatlama hissi var . Bayılma sürecinde rahat olun uyuyakalma saniyelerini bile hatirlamiyorsunuz. Uyanmak toplam 30 sn surdu bende , uyanamazsam diye korkuyordum ama hiiicc korkmayin oralar cok basit sekilde gerceklesiyor . Uyanınca beni titreeme almıstı ve ameliyat yerim ( dogal olarak ) çok acıyordu . İlk günüm acılı geçti . Ama yemin ederim bebisimi algılayacak kadar acım azalınca şükürlere başladim . Herkes diyordu inanmiyordum . Hatta ameliyattan cikinca bu aciya dayanilir mi ne gerek var vs diye düşündüm ama 2. Gün mucizeyi algılamaya başlayıp az bile cekmisim bu mucize için diyorsunuz .
Bir öneri daha vereyim . Benim doktorum etkili bir agri kesici yazmis bana, eger duramazsam diye ama ben olayin şokuyla ne kadar acı ceksemde o agri kesiciyi istemeyi akil edemeeim . Sadece parol alarak hastaneden ciktim düşünün . Siz kendinize işkence etmeyin ameliyattan cıkınca cok agrım var o etkili agri kesiciyi verin diyin . Çünkü hem agriniz azalır hemde ameliyattan sonra karnıza bastırarak muayene yapıyorlar onun ağrısını azaltmış olursunuz . Burda yazmak zor oluyor ama öyle büyük bir mucize , korku ,telaş ,mutluluk , sevinç bir aradaki sayfalarca anlatabilirim 🥰