LawyerEce Zynp44 Kur’an da geçmiyor ama kızım olursa Dila Güneş koymak istiyorum. Dila da çok güzel “Ey gönül” gönülden seven demek. Meva da geçiyor. Güneş Meva☀️
Betulpoyraz Zynp44 Erva Güneş de olabilir kulağa hoş geliyor. Kuranda geçiyor olarak gösteriyor googlede. Temiz ahlaklı kız anlamında.🥰
Zynp44 LawyerEce güneş meva mantıklı geldi aslında. Bizde Güneş Alya düşündük ama ikiside geçmiyor ya kuranda acaba bitanesi geçse daha mı iyi olur diye düşündüm
Askiletotomsu Zynp44 olsun anlamı güzel diye ortalık erva Eslem lila Lina Alin lalin Ecrin doldu Güneş in yanına yine modern bişey eklenebilir İnci çok narin bı isim Bilemedim isim onermekte çok zor Nil nasıl ?
Zynp44 Askiletotomsu işte bizde güneş alya dedik ama şimdiden dedim iki isimin acaba birisi bari kuranda mı geçse daha mı iyi olur bilemedim. İsim seçmek ne zormuş🙄
Askiletotomsu Zynp44 aslında Kuran’da geçsin değil de anlamı güzel olsun diye tavsiye edildiğini hatırlıyorum ben efendimiz tarafından sanki Belki yaniliyorumdur 😓 emin olamadım şimdi
Askiletotomsu Zynp44 AZRA: Hz.Meryem’e verilmiş bir isimdir. El değmemiş, ayak basılmamış kum anlamına gelir. Böyle bsey buldum
Zynp44 Askiletotomsu bende aynı düşünüyorum ama emin olamıyorum ahahah sanki anlamı güzel olduğu sürece sorun olmaz gibi geliyoo ama bilemiyorum 🥲 gece gece kararsızlığıma seni de sürükledim ahahahah