zeeynepp19 Normal doğum yapan anneler ilk etapta doğumdan sonra kaç kilo verdiniz bebiş çıktıktan sonra kaç kilo gitmiş oluyor vücuttan. Bunun dışında zayıflama süreciniz nasıl oldu ne kadar zamanda ne kadar kilonuz gitti paylaşabilir misiniz
LawyerEce zeeynepp19 Aşağı yukarı 4-5 kg yakın verdim doğumun ardından. Normal şartlarda bütün kilolarımı vermek 1 ay sürüyor benim ama bu biraz benim tembelliğim. Daha erken yol alırsan daha çabuk kilo verebilirsin. 🧚🏼♀️
unemere zeeynepp19 normal doğum diye belirtmişsiniz ama ben yinede yazmak istedim 🙈sezaryenle doğum yaptım eve gelip tartıldığımda 12 kilo gitmişti. Şuan tam 2 ay oldu 18 kilo gitti daha da gitmeye devam edicek inşallah. Kiloyu dert etmeyin kalıcı olmuyor 🤗🌸
Serpilbb zeeynepp19 hamileyken 8.5 kilo almıştım doğumdan sonra çoğu gitti göbeğimde pek kalmamıştı. Ama sütüm azaldığı için yememi çoğalttım bulgur tahin pekmez vb. Şuan bütün hepsini geri aldım malesef 😂 ama sıkıntı etmiyorum hepsi evlatlar için
Dbe24 zeeynepp19 Ben 45 le hamile kaldım 72 yle doğuma girdim doğumdan 3 gün sonra 62 ye düşmüştüm 7 buçuk ay oldu doğum yapalı şuan 60 ım inşallah veririm hayatım boyunca 50 kiloyu geçmedim kendimi tospağa gibi hissediyorum😂😂
zeeynepp19 LawyerEce Yani emzirirken de iyi beslenmek gerek o sırada zayıflama olur mu acaba bebeği de etkilemeden
LawyerEce zeeynepp19 Tabii ki mümkündür süt yapıcı hafif besinler yersin. 2 porsiyon yiyeceğine 1 porsiyon yersin bu da etkili. 🍝
zeeynepp19 LawyerEce normalde takmıyorum diyordum ama doğum yaklaştıkça zayıflama isteği geliyor inşallah zayıflarım 😂
zeeynepp19 unemere yaa ilk etapta 12 gidiyorsa zaten gerisi de gider yaa o zaman 😂 ya gerçekten takmıyordum ama doğum yaklaştıkça eski pantolonlarımı giyme isteği artıyo umarım hemen zayıflarım 😂😂
unemere zeeynepp19 bende çok takıyordum hatta doğuma girerken ve çıkınca eşime sürekli “ “hastalıkta sağlıkta ve şişmanken ..!!” Demiştim hiç gitmiycek zannetmiştim ama çok şükür gitti gidiyor 🥰önemli olan emziriyorum diye yemeyi abartmamak 👌🏻
Serpilbb zeeynepp19 ben kiloluydum biraz 70 ile hamile kaldım. Ama öyle sürekli bişeyler yiyim hamileyim psikolojisine girmedim o yüzden az aldım sanırım. Siz zayıf hamile kaldıysanız okadar kilo normal. Benim arkadaşım 40 45 ile hamile kaldı toplam 25 kilo aldı 42. Haftada doğum yaptı bide sezeryan. Bebeği şimdi 1 yaşında arkadaşım 40 kilo 😂
unemere zeeynepp19 ben 22 kilo almıştım sezaryen olacağımı bilseydim daha da alırdım son haftalarda bebek kilo almasın normal doğurayım diye kaşar , beyaz ekmek ve muz yemeyi kesmiştim keşke kesmeseymişim bunlar bebeğe iyi kilo aldırıyor 😊
zeeynepp19 Dbe24 yaa bende öyle 60 la hamile kaldım ama hayatımda ilk defa 60 a çıkmıştım zaten en fazla 55 oldum bu zamana kadar o yüzden yine 55 in altına düşmem lazım 😂
Berilayda1 zeeynepp19 ben doğumdan çıkınca otomatik 12 kg gitmişti sonradan bebeğim ek gıdaya geçince yavaştan başladım 12 kg daha verdim 3 ayda stres yapma düşünme o kadar rahat rahat verirsin canm 😇😊😊
Dbe24 zeeynepp19 bi gayretle düşeriz ya merak etme çocuğun peşinden koşarken bile kilo veriyosun hertürli gider onlar 😂😂