minikaras Zeynfar 18. Günü 11. Günü kanda pozitif çıktı 15. de tekrar kan verdim negatifti 18’de de adet oldum
Limonzeytin Zeynfar 14/18gün arası adet olunuyor adetiniz düzenli ise… zaten tuttuysa 14.gün kanda belli olur sonuç.
minikaras Zeynfar öyle bişey yokmuş ki doktorum bile adet tarihini bekle dedi adet tarihime 2 gün yani iğnenin 18.i günü oldum normal olanda sizin 15.de kan verip 18’e kadar yükselen kan değeridir zaten 18’den sonra yükselme devam ederse tebrik ederim öncesi doğru değil zaten
Vogel Çatlatma iğnesinin 10. Gününde adet oldum.. sanırım en erken olan benim😅 7. Gününde çok fazla göğüs ve kasık agrısı vardı hamilelik belirtisi gibi. 8. Ve 9. Gün sadece pembe akıntı geldi bir kez. 10. Gün de tam olarak adet oldum
Snglseyma Ben günümde oldm 10 da vurdum iğnesi 23 ocakta adet oldum bugün 4günü randevu bulmaya çalşym
Zeynfar minikaras benim bugün lekem geldi canım yani 17. Gün benimde olmafı bu ay rabbim kucağımıza boş bırakmasın
minikaras Zeynfar canım hakkında hayırlısı inşallah bebişini kucağına alırsın ben ayrılmayı düşünüyorum o yüzden çocuk istemiyorum artık
Behicelif Benimde 20. Günüm adet ağrısı gibi ağrılar yaşıyorum göğüslerim şişkinlikle hassasiyet var acaba test yapsam mı yoksa beklesemmi bilemedim adet düzensizliğimde var beklesm ne zaman adet olcam bilmiyorum kaldım böyle