Ceylanim Gulyllu oyyy masalalhh vallahi bi avazda nefes almadan okudum 😊😊 maslaalh size hayirli saglikla buyutun insalalh
Derya91 Ay ben sok hemde ne ŞOK ne güzel ya doğumu kendin yapmışsın hemde suda hep merak ederdim ben 😍🙏🏼Allah acısını göstermesin canım🙏🏼 Rabbim anne olmayı insallah bana da nasip eder 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Gulyllu Derya91 bende cok merak ederdim hep bebek nasıl duruyor ki suyun içinde diye ☺️ Seyda123 Ececi Felak , nas, ayetel kürsi , Fatiha , inşirah surelerini okudum canım biraz açılmaya başlayınca da 3 yudum içtim
Seyda123 Gulyllu rabbim anali babali buyutsun canim gozun aydin meryem ana otuna neler okudun bide ictinmi sudan
umranozby Gulyllu suda doğumu siz mı istediniz özelde mı yaptınız 🤔 çok güzel bir hikaye maşallah sağlıkla büyütün inşallah 🙏 benimde en çok istediğim şey sancimi evde çekip hastaneye gittiğimde kısa sürede doğum yapabilmek 💙🙏🙏🙏
Gulyllu umranozby yok özellikle suda Doğum düye gitmedim canım odadaki jakuzi gibi küveti doldurdular sancılarımı onun içinde çekmem İçin çünkü gerçekten sıcak su cok iyi geliyor ama o sırada ıkınma hissi gelince çıkmaya vaktim olmadı
Tugbamete Gulyllu Allah analı babalı büyütsün canım sağlıklı ömürleri olsun böyle hikayeleri okudukta normale biraz daha sıcak bakıyorum Rabbim bizede nasip eder inşallah 🙏🏻
Deniz13 Gulyllu maşallah sağlıkla büyütmek nasip olsun.Bişey merak ettim bu hangi hastahane ve doğum öncesi suya giriliyor mu ki her hastahane de de
Yusufeymeninannesi Gulyllu süpriz sonlu demissiniz bende kiz beklerken oğlan mi oldu yada oğlan beklerken kiz mi oldu dedim:)
[silindi] Gulyllu ay maşallah ya ne kadar güzel okuduğum ve duyduğum en kolay doğum hikayesi 😍😍 sonu biraz sıkıntılı olmuş ama o da nazarı diyelim☺️ Sağlıkla büyütün darısı bize inşallah🙏