Gozde08 Kızlarrr 30+4 oldum amaa aşırı şekilde vajinamın kemikleri ağırıyo bu normal mi yaaa yaşayan varmı çok canım yanıyo 🤦🏻♀️
12mommy Gozde08 benim daha 20 li haftalarda basladi 26. haftadayım bugun bile cok çektim ağrı’dan doktoruma söylediğimde vajinada kemik agrimi bayaha erken başlamış kalsiyum eksikliği olabilir dedi suda eritilip içilen bir ilaç verdi hatta
1prens1prenses1402 Gozde08 34 haftaligim baya bi zamandir ben de de aynı sıkıntı var korkmayin normal hemen hemen herkes yaşıyor
Ebesak Gozde08 doktor bi kısıtlama koymadıysa YouTube de esneme egzersizleri var elikatv nin bana çok iyi geldi kendimi çok zorlamadan yaptım şuan rahatım
Omerin-annesi Gozde08 Ben 20. Haftadan beri o ağrıyı çekiyorum canm şuan 26 haftaligim birkaç gün önce doktoruma sordum vücudun kendini doğuma hazirliyo dedi normalmiş yani
Gozde08 Narmina95 Mucizem_211 Omerin-annesi Ebesak 1prens1prenses1402 ayy yalnız olmadığıma sevindimm 😀 umarımm hepimiz sağlıkla doğururuz 😘 teşekkür ediyorum tek tek hepinize
Mucizem_211 Gozde08 29 haftadan beri çekiyorum şimdi bile kaldım böyle sol tarafım Allahım ne kadar acıyor 31+2 olduk yarın kontrol var özellikle onu diyecem doktora bide bu aralar kasılmalarım çoğaldı onuda diyecem bakalım
NBA Gozde08 yarın 33 haftalık olucam böyle her iki taraftan ağrım var bikini kenarları çok ağrıyor neden bende bilmiyorum 3 gün oldu geçmedi 🥺
Mucizem_211 Gozde08 rica ederim ne demek kuzum rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah yarın sorarım ben neymiş bakalım doktor söyler yazarım
Beydaaltun Bendede vardı o ağrı doktorum doğum yaklaştığı icin olduğunu söyledim yoğun bi şekilde devam edince idrar tahlili verdim az bi derecede enfeksiyon çıktı, daha sonra tozla 3 günlük kullanım fitil yazdı onlardan çok azaldı çok şükür
Mucizem_211 Gozde08 bugün kontrol vardı sordum vajina kemik ağrısını bana normal dedi bebek baskı yaptığı içindir magnezyum verdi kullan eskisi gibi ağrımaz dedi
Pelus123 Gozde08 30 haftamda çok fenaydım yürüyemedim yatakta dönemedim şimdi 33 hafta olduk vücut herşeye adapte oluyor. Şimdi rahatım dinlenince geçiyor. Geçicek merak etme 😊
55alp34 Gozde08 canm bende aynıyım vlla 32.haftama girdim en çok da bi süre oturup sonradan kalkınca çok kötü oluyorum sanki kramp mı desem sancı mı desem bir iki dakika kendime gelemiyorum senin devamlı mı oluyor? benim genelde eğilp kalkarken yataktan kalkarken otrduğm yerden kalkarken çok oluyo
Gozde08 55alp34 en çok yatakta sağa sola dönerken oluyoo canımm dönmek işkence sankii 🤦🏻♀️ Oturduğum yerden kalkerkende oluyo yanii hareket ettikçe ağrım oluyoo ama biraz rahatladım ilk günler gibi ağırmıyor alıştı sanırsam vücut ☺️