serpilctn Kızlar gebelik şekeri için haftaya test yapacam bnde faydası var yada yok çikolatayı şekeri kestim çıkmasın diye 😂daha bugün kestim ama canım bi çikolata çekiyor meyve de yedim bastirsin diye yok o çikolata illa yenilecek neyin belirtisi bu sekerim mi var ne🙄🥴
hunilimom serpilctn çikolatayı kestim diyip meyveye abanmayin 😂 sonuçta meyvede de şeker var unutmayalım büyük ihtimal psikolojik kestim diye beyin algiladikca bi yandan da çikolata istiyor 🤷🏻♀️ Bitter varsa evde bi kare at agzina 😂😂
Zeyyyn serpilctn benim kafam dönerdi yemek yemezsem bir sıcaklık inerdi tatlı birşey yemeyince tatlı isteği oluşmuştur sadece 🤣 doğurdum acısını çıkarym çikolata yiyemiyorum ama emzirdikçe tatlı ihtiyacı oluyor hamileyken şekerden yiyememştm
Mltmsncn serpilctn bana doktor ailede genetik şeker olduğundan şekere dikkat et dediğinden beri tatlı krizindeym. Yemin ederim bu kadar düşkün değildim😀 kısıtlama oldu ya allahım aklım gidiyo tatlılara 🙃
12mommy serpilctn hunilimom ben keseli iki hafta oldu bende düşürmeye çalışıyorum ama az önce bir iki kaşık cokomel kasikladim bol su içtim canın çekince azda olsa ye doktorum hep öyle diyor fazlası zarar zaten canım
Kubrailkan Kestiniz diye psikolojik de olabilir 🙊😬 ama çok iyi yapmışsıniz kesmekle ,tahlil sonucunu etkiliyormus. Mümkünse ufak diyet gibi yapın beyaz ekmek vs de yemeyin bu bir hafta. Ben yaptırıp çok çıktıktan sonra öğrendim malesef bunları 🙊😅
serpilctn Kubrailkan gerçekten etkisi varmi bnde kendi yöntemimce kestim şekeri 😀kız yok kesmedigim günler de illa o gün çikolata yenilcek aşırı canım çekiyor ya anlatamam şimdi yedim rahatladim 😀😀😀
serpilctn hunilimom psikolojik değil diğer günler de boyleyim canım çekiyor çikolata aseriyorum resmen bir tane yenilcek günde 😀😀bende korkuyom ala alaa şekerim mi var diye
serpilctn Mltmsncn kısıtlamaya gelemiyoruz 😂😂ama Google da tatlı krizi kan şekeriniz düşüyor ondan diyor bunun şeker hastalığı ile alakası varmi
Mltmsncn serpilctn bende şeker ölçüm chazı var. Ölçüyorum mesela dün tatlı vs de yedim 53 cıktı. Düşük şekerbelirtisi olabilir belki tam bilemiyorum. Ama 53 cıkınca daha da bi yiyesim geldi orası ayrı😅
hunilimom 12mommy ben ilk hamileligim de bilinçsiz yedim herseyi çok kilo aldım suan az yiyorum dengeli yemeye çalışıyorum