Ezoliii1 Merhaba kızlar ben 19 haftalık hamileyim. Bitmek bilmeyen bir iltihabım var. Vanijal iltihabı yaşayanlar bilir sürekli yanıyor kaşınıyor akıntı oluyo ne yapabilirim lütfen yardımcı olun kurtulmak istiyorum 🥺😢
Loveis16 Ezoliii1 Elma sirkesini azıcık suyla karıştırıp pamuk yardımıyla sürüyordum geçiyordu ama doktora falan sormadım kendi kafama göre yaptım 😂
12mommy Ezoliii1 sürekli banyo ic camasiri değişimi ve 3 litreyi gecik su benim böyle cok şükür bir haftadada kesildi iki aydirda daha olmadı birdaha ilk aylar hep böyle geçti benimde insallah geçer
Ezoliii1 Teriw313 lavaboya gittiğimde yanıyor,koku var hafif, akıntım oluyor beyaz renkte katı biraz,dokunanıyorum
Teriw313 Kolpazol .axinti ucun .tunazol qasinti gobelek ucun .mezoderm uzde olan qasinma ucun bunlar apardi mende.mendede 18 19 danolmusdu .hekim meslehetini alin istifade edin .mene hekim yazmisdi sorusun olar deyecek mence edin
Teriw313 Sinaflan mazida var qasintini azda olsa gotrur obirler yaxsidi ama meslehet alib edin kesecey men ujey yanmadan agliyirdim 1 hefte onar apardi
Loveis16 Ezoliii1 benim yanmıyor alışkanlıkta olabilir ben su katmadan sadece elma sirkesi sürüyorum sana da yanmaması için suyla karıştır diyorum