Denodemo Merhaba arkadaslar, 33. Haftadayim ara ara adet agrisi gibi agrim oluyor, bazen de vajina tarafinda sanki kemik agrisi gibi oturp kalkarken agrim oluyor. Boyle bir durum yasayan var mi? Normal mi?
Durununannesi46 Denodemo 31.haftadayım 2 gündür bende de başladı. Ben de tam post açacaktım bunla ilgili😞 sanki vajinamın içinde bir kemik ağrıyor ayağa kalkıp yürürken
Canefzaaaaa Denodemo Ayni benim ağrılarım 34. Haftadayim Perşembe 35 olacak. Doktora sorucam nst ye hiç baglanmadim daha . Bakalım ne çıkacak ama korkuyorum erken mi gelecek bebiş yoksa diye
adsmom Denodemo magnezyum alıyor musunuz? Benim 27. Haftalarda çok vajina kemiğim ağrıyordu magnezyum iyi geldi 🙏
May5bm Denodemo bende aynıyım 34 den beri vajınadaki kemiğim zonkluyor ağrıyor kırılıyor sanıyorm 🙈 cuma kontrole gidicem bakalm sorucam 36 haftlk oldm
Denodemo Arkadaslar hepiniz doktora gidiyorsunuz bu ara :) nolur sonucu yazin olur mu? Benin daha kontrolume var merakla cevabinizi bekliyor olacagiz.
Durununannesi46 Denodemo ben doktoruma sordum, normal beklenen şeyler bunlar dedi. Özel doula ebem var doğumda yanımda olacak, ona da sordum bebek ayaklarıyla baskı uyguladığı için oluyordur dedi. Çatı ağrısında kalça ağrır dedi. Ilık bir duş alıp ayaklarınızı yükseğe koyun dedi
Denodemo Durununannesi46 tesekkur ederim hersey yolunda endise etmeye gerek yok o zaman. Hayirli bir dogum olmasini dilerim.