Pufi Bende 28+3. Bebişlerin kilosu kaç canım sizde. Meraktan soruyorum yoksa sağlıklı olsun hatasıyla uyumlu olsun. Kilo önemli değil.
Nidanur Bende 28+1 ama ben cok yorgun hissediyorum kendimi hemen yoruluyorum hic bisey yapasım yok bugunlerdr
Izell67 Nidanur benimde bas agrim cok oluyor sol kasik kismim cok batiyor yataktan kalkarken dönerken cok canim aciyor
AyseMehmett Hazır mıyız kızlaar 💃🏿💃🏿 Hazırlıklar nasıııl gidiyor çantalarınızı ne zaman hazırlıcaksınız benim rahmim kalp şeklinde olduğu için planlı sezaryan olucak o yüzden bu haftalarda başlamayı düşünüyorum ☺️
Izell67 Sydgrdl AyseMehmett eksiklerim var bebisin deterjani emzigi biberonu gibi bide benim eksigim cok 30dan sonra yaparim diyorum nasip bakalim
Fasulyeninannesi1 Izell67 valla cati agrilari basladi bacak aramda yastikla yatiyorum hareketlerim inanilmaz kisitlaniyor ve gittikce daha siddetli tepikleniyorum kaburgama vurmaya başladı artik😭
Sydgrdl Izell67 aslında benim çok eksiğim kalmadı bir iki tane var ama bende Şubat sonu gibi falan valiz hazırlığını düşünüyorum
Izell67 Sydgrdl valla hersey cok pahali oldu nasil tamamlicam bilmiyorum allah buyuk 30dan sonra dusunuyordum ama baklim kismet
Seymaben Fasulyeninannesi1 Bu cati agrisi nasil oluyor tam benim bacak aralarim agriyor sanki yerinden cikmis gibi birde vajinanin ust kismi acayip agriyor 🥺agliycam nerdeyse boyle bisiymi
Fasulyeninannesi1 Seymaben iste o vajina ust kismiymis tuylenen yer onun altindaki kemik agriyor bende de geceleri uyurken yastik koyuyorum yoksa uyutmuyor 😔
Seymaben Fasulyeninannesi1 ay evet ayni yerden bahsediyoruz com fena agriyor ya🥺ozellikle geceleri yatakta dönerken falan bagirasim geliyo agrisindan