Neslim123 Aranızda kovid olup 7 gün izolasyon süresinden sonra nagatife dönen varmı ? Kızım yoğun bakımda yatıyo ve benim izolasyon sürem dolmasına rağmen onu almam için negatif olmam gerekiyormuş 12 gün oldu biri bi akıl versin lütfen 🥺
Asyaaa35 Neslim123 çok geçmiş olsun cnm eşimde pozitifiti karantinadan sonra tekrar test yaotırmanıza gerek yok dedler eşim yinede yaptırdı yine pozitif cıktı ama tekrar karantinada kalmayacagız karantinamız sonlandı. Pozitif olması önemli degilmiş artık bulaşıcılıgı kalmadıgı icin bazen pozitiften negatife dönmesi uzun zamanda alabiliyormus neden öyle bir kural koydularki size😔 sizdemi 2.testinizde pozitif cıktınız
Neslim123 Asyaaa35 teşekkür ederim öncelikle ben ilk kez kovid oldum aslında sağlık bakanlığıda tekrar bir test yaptırmayın diyo ama hastanenin kuralı bu şekilde eşimde yurt dışında yani bebeğimizi hastaneden alabilecek kimsede yok yarın yine test yaptırıcam ama çok korkuyorum
Asyaaa35 Neslim123 bazıları 3-4günde bile negatife dönebiliyor insallah sizinkide öyle olmustur yoksa hala pozitif görünüyoesa baya uzun sürebiliyomus negatife dönmesi ama sizin acınızdan bir sorun teskil etmiyor sadece vucuttan atılması zaman aldıgı icin öyleymiş