Annekuzusu_0 _birmucize_ benimde yazdığım doktora gitmeyin sakın yani benimde idrar yolu enfeksiyonum var bana bişeyin yok deyip gönderdi
Annekuzusu_0 Sinemmmmm58 ay ben onada gittim evett kendi bakıyo bebeğe ölçümlerini yapıyo tamam kalk diyo sana hiçbi soru hakkında bilgi vermiyo
Sinemmmmm58 Annekuzusu_0 ben kasilma ve agriyla gittim yatirdi ultrasona olcum falan yaomadi kalp atisi var ayrintili yakin kalkabilitsin dedi kaldirdi beni ayrintiliya da 1 ay vardi dusun
Yagmuracar0509 Annekuzusu_0 bende gitmedim ama hastanede biriyle konuştum çok memnunum dedi sıra bulamadım ona dedi
Annekuzusu_0 Sinemmmmm58 banada aynısını yaptı yoğun enfeksiyonum vardı enfeksiyon var dedi ilaç vermedi protein kaçağı var dedi bişey olmaz dedi😅
Sinemmmmm58 Annekuzusu_0 nefret ettim.valla sikayetimi soyledm test mest yapmadan fitili falan yazdi yolladi ciktim cikar cikmaz doktoru sikayet ettim 18 aylik kizim var ona hamileyken olan doktorlar cok iyiydi hangisine gidersem gidiyum ilgileniyolardi
Burcu_akbb Annekuzusu_0 bende hiç beğenmedim Muayene btti bi bekle soracağım bişey var blki Hop hemen çıktı gitti 😒 işini hakkıyla yapan çok az şuanda riskli gebelikteyim ordaki dr hem Kibar hemde daha ilgili insan gibiler
Annekuzusu_0 Burcu_akbb oraya herkesi almıyolarki kuzum işte bendede protein kaçağı var ama alırmı bilmiyorum
Burcu_akbb Sinemmmmm58 hasan ulubaş Dr mu şüpheliyim hatta e nabızdan şikayetimide yazdım yanındaki hemşirede Ona uygun mal gbi bişeydi sanki hayrına çalışıyorlar 😒
Sinemmmmm58 Burcu_akbb ben direk cimere sikayet ettim canim hastanenin bashekimliginden de inceleme baslamistir diye cevap geldi
Annekuzusu_0 Burcu_akbb bi o bide müslüme aslı gürün diye kadın var ikisi sanki bu işi babasının hayrına yapıyo
Annekuzusu_0 Sinemmmmm58 ben 31inde necati hocaya gidicem bide yeliz diye doktor var onuda övüyorlar resim falan veriyomuş
Yagmuracar0509 Annekuzusu_0 ben 4 aydır necati beye gidiyordum 2 hafta sonra gel dedi 3 lü tarama sonucuna gidecem hala randevusu açılmadı yelize aldım bide ona mı gitsem diyorum yoksa necati bey açılınca ona mı gitsem karar veremedim