Mltmsncn Gittiğim doktor sadece anneleri alıyor ve eşim ultrasonda hareketlerini vs görmek istiyo. Avrupa yakasında uygun fiyatlı ve eşleri de içeri alan bir doktor önerisinde bulunabilir misiniz? Öyle içten söylediki bu talebini üzüldüm niyese 🥲
Mrv1007 Mltmsncn avrasya hastanesi zeytinburnu subesi Süleyman Yeniocak hoca eşleri de içeri alıyor, dörtt boyutlu ultrasonla renkli çekim de yapıyor. Muayene ücreti 240 tl
Mlsss Mltmsncn avrasya hastanesi gop atilla beye gidiyorum. Muayene 250 tl. Kız kardeşimi bile aldı içeriye anlayışlı ve süperdir.
Bebek-C Bağcılar medicine hospital’da eşler içeri alınıyor. Güncel muayene ücreti 235 TL, sendika varsa 125 TL.
Suzanne Safa hastanesi bahar hanım muayene ücret 200 TL kendi doktorumdan memnun olmasam kesin ona giderdim çok ilgili ultrason makinesinde çok iyi ben 400 tl veriyorum kendi muayenelerime ama bahar hocadaki gibi güzel 4 boyutlu gözükmüyor
Mltmsncn Pptya avicenna cem bey e gidiyorum . Doktorumdan cok memnunum hiç sorun yok ama içeri kesinlikle baskasını almıyo 😞 Eşim baya üzülüyo bu duruma. Uygun ücretli bulursam bir kere gidelim de görsün derdine düştüm
12mommy Mltmsncn en uygun doktor hangisi bilmiyorum açıkçası bu hastanede uzman doktora gidiyorum 290 tl esenler medipol megaya alıyor aksine babaya bile böyle güzel güzel tane tane konuşup her kontrolde anlatıyorlar haftasını ultrasyonda hallerini falan cok güzel geçiyor muayane
Ozlmoztrk Mltmsncn Bahçelievler Nisa Hastanesi Necla hanıma gidiyorum muayanesi 210 tl çok ilgili eşimde giriyor bebişi görmeye 4D fotoğrafını da veriyor🥰
suleesrky Avrasya hastanesi Duygu hanım. Çok memnjnum. Hem uzun uzun bilgi veriyor hem de eşimi hep içeri alıyor.