AyseDerinAlya Mehtapkz olabilir profil resmin hiç yabancı gelmedi cnm sanırım instagramdan eski instagramim çalındı o yüzden kmseyi bulamadım tekrardan 😊ama bebis var kan ver istersen
AyseDerinAlya Mehtapkz evet tanıdım doğru tahmin etmişim cnm bende derinalya hesabım vardı şuan aysekakmaz diye açtım 😀
Mehtapkz Asdfgh_jkl ay valla saglik ocagim karsimda tam bimayo gorme mesafesndeyim ama vermek istemiorm bende beklemek istyrm uzulmemek icin insallh vardir canm
Sessizlik__41 Mehtapkz ewet testi 2 gün sonra tekrarlayın bende bu hafta öğrendim gebe olduğumu ilkinde seninkinden silik çıkmıştı 2 ci gün tekrarladım daha belirgin oldu 🙂
Mehtapkz Sessizlik__41 canim valla az oncede yaptim test aynisimdan dayanAmadim bundada sanki hircirsey yok gbi bilemedim vallayani zar zor goruyrm silik sanki ben gormek istyrmda ole goruyormsm gbi geldi
Mehtapkz Asdfgh_jkl hadiya uzulme canim daha senun ilk denemendi dimi bir post acmissin orda gordum sanki
Sessizlik__41 Mehtapkz hayır canım olurmu ben fotodan görüyorum sen nasıl goremiyorsun😂 sabret bende öyleydim 5 tane test yaptım dayanamayıp bı kaç gün sonra tekrarla
Mehtapkz Asdfgh_jkl olur canim bende ilk cocuguma 6 aylik evliydik taMm hadi cocuk deniyelim dexik ilk ay tutmadi 2. Ay tuttu.. smdi ikimciyi istiyorum 9 aydir deniyorum canim bu ayda olmazsa 10 olck sabir isi
Mehtapkz Sessizlik__41 bugunde yapmistm canm ama hic gostermedi sanki zar zor gorebilcgn bir cozgi gbiydi cozgide denirse oyuzden adetimi bekliycem olmzsam kan vericem insallh vardir ya