Mehtapkz neannemioluyorum Ayyy Allahimmm insallahhh okadar istiyorumki insalllh vardir cok tesekkur ederm canm
Mehtapkz Kbrmoms_ aminn jnsallh canim 2 3 gun sonra tekrarlayacigim eger daha belirgin olursa kan verecegim
Mehtapkz Dirik bende goruyorum yanindaki silik cizgiyi ama normal cizgimi yoksa cikan cizgimi kendiminkide ole goruyorum
Mehtapkz htpss/imgyolla.com googleye yazicaksin canim ordan fotolarini seciceksin kopyala yapicksin burdaki yazi butonunu acimca resim yukleme sablonuma basarak yapistircaksin ,ahmet olmazsa efer tabiki
Mehtapkz Nehir-Poyraz valla bak bak herkes var dior djorum ama imitlenmesin diede nasip diorum ikimiz icinde
Nehir-Poyraz Mehtapkz en kesin sonuç kan ver canım ama bence var hayırlısı olsun inşallah vardır diyelim o zaman 🥰
berjerdekikaolikalev Mehtapkz O zaman yanılma payı yık bence ama yinede en kesin kanda belli olur hakkında hayırlısı olsun inşallah canım🙏🏻
Mehtapkz altnbebek birazdaha bekliyim canim adet gunumde bida yaparum test ozaman kan veririm cizgi koyulasirsa
Mehtapkz Serapcemre yaaaa diormu gercekten insallhh oledir cok heycanlandim artik gozlerim ciftmi gormeye basladi yoksa uyduruyormuyum diorrum gercekten olsada inanmock durumdayim 10 aydir bekliorum
Sena_liya Mehtapkz umitlendirmek istemem ama benim adetim den 6 gün kadar mı ne gecikmisti psikolojik olarak görüyorum sanmıştım çok çok silik ti yarım saate kadar koyulasti kan verdim 2 600 lerde çıkmıştı sende de aynı çizgi yi görüyor gibiyim hayırlısı olsun inşaallah yarın kan ver kesinleşsin diyeceğim ama beta düşük çıkabilir çünkü adetine daha 5 gün varmış adet gününü bekle öyle yaptır o zamana kadar dikkat et ağır iş yapma adet sancısı olursa korkma oluyor çünkü hatta bazen 3 aya kadar sürebiliyor yani sancı olmayabilirde kişiden kişiye oda değişiyor
Mehtapkz Sena_liya Ah canim me guzel yazmissin insallh vardir her ay defalarca test yapmaktan acaba ben uyduruyormuyum yoksa varmi yokmu bilemiorum yani dedigin gbi yapicm adet gunumde normal kaset testlerden yaparim eger ondada cikarsa ozamn kan veririm cok tesekkur ederim
Birseniz Mehtapkz bende testimi erken yapmıştım böyle çizginin gölgesi gibi iz vardı hamile bile denmeyecek kadar yani ama 10 gün sonra yine test yaptım 2 çizgi çıkmıştı
Mehtapkz Birseniz adetjnden kac gun onceydi canim ahhh insallh vardir dua edin lutfen cok tesekkur ederm
Mehtapkz Serapcemre valla herkes var gbi yazmis smdi esime git bi test daha al diyecek duruma geldkm 🤣🤣🤣 insallh vardir canm cokca amin cok tesekkur ederim