Handekrkr polens rica ederim , sizi etkilemek istemem direkt olarak ama araştırmakta fayda var tabiki ☺️ . Çok iyi doktorlar var esentepe , medicana, pembe mavi hastanelerinde .onları arastırmanızı öneririm ☺️🙏🏼
Nisayluh Cilekveannesi2792 sağlıkla kucağınıza alırsınız insAllah az kalmış normal mi yapıcaksınız acaba dogum sonrası tecrübelerinizide paylasırsanız cok sevinirim
Bernadenizserkan Herkese selam Bizde 7 haftalık olduk inşallah yarın kalp atışını duyacağız dualarınızı eksik etmeyin 🥰 Medicana Volkan hocaya gidiyorum çok memnunum
Senadgo Bernadenizserkan ayy biz de bugün 7 haftalık olduk ama randevum haftaya 1 hafta geçmeyecek gibi geliyor, heyecanınızı paylaşıyorum 🥰🥰
Sevgi1620 Nisayluh aynen bende Özlem Hanıma gidiyorum çok memnunum çok nazik çok tatlı bı insan ve gerçekten hiçbir şeyi sormaniza bile gerek yok tek tek herşeyi anlatıyor
Handekrkr Handedmrelli evet ☺️☺️ İki ayakta kalıyorum sonra tekrar yoruluyorum .Kaç haftalıksın canım ☺️
Beyzaserin 6+4 haftalığım bende özlem ballı ya gidiyorum bu haftalarda gebelik kesesi biraz küçük ilerleyen böyle bir tecrübe geçiren varmı acaba doktor en son ki kontrolde beklediğimden biraz az büyümüş dedi aklım takıldı
Nisayluh Beyzaserin canım ilk haftalarda bazen geç döllenmeden dolayı tam hesapladığımız gibi tutmayabiliyor benimde 6 haftalıkken gitmistim kese bile gorunmemisti geç döllenme olmuş benimde 7 haftalıkken kalp atısını duymustuk
Cgdm-altnkr NehirinAnnesiii ben yukarıda bu piknik alanının hemen altındaki yeni apartmanlardayım. Sen neresindesin 🤗
Sevgi1620 Bebegim_veben ben gidiyorum 36+6yim çok memnunum ilk gebeligimde de 8. Haftada kalbi durmuştu kürtaj olmuştum yine özlem hanıma gidiyordum