guneshan Selam kızlar, 34. Haftadayım bebegımın kilosunun az oldugunu soyledı doktorum ve kan sulandırıcı iğne verdi karnımdan vurcam daha önce başına gelen var mı ?
Esras88 guneshan bence gayet normal benim 35+3 ve 2400 benimkide öyle kilolu değil olmayacakta maalesef kordonda da tek damarımız eksik beslenme zayıf bir de kan sulandırıcı kullanıyorum ben ama pıhtılaşmam var o yüzden ha kullanmıyor problemim olmamış olsaydı kordonda tek damar olanlara zaten veriliyormuş yetersiz kan akımından dolayı öğrendiğimden beri oksapr vurunuyorum
guneshan Esras88 Ne zaman beri kullanıyosunuz kan sulandırıcıyı kilo alımına destek oluyor mu bu durum acaba
Esras88 guneshan ben gebeliğimi öğrendiğim günden beri kullanıyorum bende pıhtılaşma sorunu var çünkü bir bebeğimi kaybettim öyle ama dediğim gibi böyle problemim olmasaydıda detaylıda kordonda eksik damar çıkıncada veriyolarmış zaten iğne her halükarda kullanacakmışım ben bilmiyorum gelişim geriliği olurmuş normalde tek damar olunca olmadı çok şükür hep uyumlu gitt haftasına gününe elbet etkisi olmuştur yani ihmal etmeyin kullanın mutlaka🙏🏼
guneshan Esras88 Benımde düşüğüm olmustu benzer durumlar var. Sizin daha as kalmıs allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin:)
guneshan Gizgizgiz Ortalamalarda normal gorunuyor ama doktordan doktora degısıyor demekki yorumlamalar