omeraffan Hastanede olması evde olmasından daha güvenli her zaman, hem serum vs de verirler orada daha çabuk toparlar. Arkadaşımın oğlu da çok daha yüksek sarılık ile yatmıştı çok şükür hiçbir sıkıntı çıkmadı. Doktorlar bazen çok sert olabiliyor. Siz sakinliğinizi koruyun bebeğiniz hastanedeyken de bol bol dinlenin sebze meyve ağırlıklı beslenin ki kaliteli sütünüzü olsun. Olumsuz yorumlara kulağınızı kapayın ve emar sonuçlarında bir şey çıkmayacağını düşünerek günlerinizi geçirin. Özel hastane demişsiniz, bazı özel hastaneler süreci bilerek de uzatır devlet hastanesi olsaydı hemen emar vs çekilir bir sorun yoksa bebek beslenebiliyor ve kilo alımı iyiyse sizi çıkarırdı. Prosedürler genellikle böyle ilerliyor çünkü. Bir de sütü ne kadar götürmeniz gerektiğini sormuşsunuz. Sağım yapın dolapta muhafaza edin ne kadar çıkıyor ise o kadar götürün yeterli gelmez ise mama takviyesi yaparlar korkmayın, bir de sütüm yetiyor mu yetmez mi diye düşünüp stres yaparsanız sütünüz o zaman azalır. Anneler için en zor sınav evlat, ne kadar hassas bi dönemde olduğunuzu anlayabiliyorum. Lütfen bebeğiniz için bu süreci olumsuz düşüncelerden uzak durarak atlatmaya çalışın. Her zaman bana yazabilirsiniz🙏