ftmnr_drgt Bifat1 Evet bi ara yorumlar da denk gelmiştik hatırladım 🥰 Evet canım kız dün 35+1 kontrolümüz vardı, sen nasılsın nasıl gidiyor 🤗
Miniklimonum Busra2013 benim 28+4te 1440 gr çıktı ama doktor 30hafta dedi şaşırdım kendi doktorum yoktu 1 kontrollük başka doktora yönlendirdi onda da 2 hafta önde çıktım anlamadım 32+4te Bidaha kontrol var bakalım
Miniklimonum Busra2013 ama doktor 30 hafta dedi işte o gün anlamadım bende kuzu vallaha kendi doktorum Prof olcak İngiltere’ye eğitime gitti 4 haftalık ondan buna gittim çokta samimi gelmedi sormadım ondan bişe
Miniklimonum Busra2013 inşallah 2 hafta geriye gidersem yanlış ölçümden zaman zate geçmiyor valla kafayı yerim o doktorunda sekreterine yazarım hiç utanmam 😀
ftmnr_drgt Hanife_ Sağlıkla kucağınıza alın, bizimde 53 cm 3.5 bekliyor doğum için ölçülerini normal doğum düşünüyorum şubat sonu gözüküyor doğum bakalim minik hanım ne zaman gelmek isterse 🐣
Serife-57 Filizz123 bende şuan 32+3um iki gün önce kontrole gittim bnada 34 haftaya uyumlu önde dedi kaç kilo dedi sizede acaba 32 haftalik
Minikkuzular 1prens1prenses1402 33+4 te 2500 dedi doktor iri bebek diyor gözümü korkutuyordu şeker olduğu için korkuyordum içimi rahatlardınız bu haftada sizinde bebeğiniz kilolisu iyi maşallah
1prens1prenses1402 Minikkuzular benim şekerim de yok aman korkmayin en fazla yeni doğan kiyafetleri olmaz başka ne olabilir ki 😂😂