Ben orada yaptım 42 gün önce.Doktorm filiz becerikli mercimek.Ama Doğumum geceye kaldığı için nöbetçi doktor Ali bey doğurttu.normal olacaktı 9 normale hazırlandım.Ne suyum geldi ne ağrı ne sızı ne nişan ne de açılmam vardı.10 saat suni sancı sonunda 9 santim açılma oldu epidural takıldı ve doğumhaneye alındım.İki saat iki ebe doğurtmaya çalıştı baya ıkındım bebeğin saçını gördüler ama bebek kemiği aşamıyordu (yani öyle dediler) bebek çıkmayınca Ali beyi aradılar geldi baktı direkt sezaryen dedi.Ben onun beni birazda olsa doğurtmaya çalışmasını beklerdim.Ama 12 saatin sonunda takatim kalmamıştı tir tir titriyordum itiraz edemedim.Sadece niye diyebildim ( ne cevap verdiğini hatırlamıyorum) eşime daha fazlası eziyet oluyor artık demiş.sezaryen olunca 1 gece daha tuttular ve 1 geceliğe 1000 tl verdik.Eşimle hala kafamızı kurcalıyor düşünür dururuz.acaba normal yapabileceğim halde mi beni sezaryene aldılar benim normal Doğum hakkımı elimden çaldılar, yoksa gerçekten bebeğim kemiği aşamadı mı.o raddeye geliyor böyle birşey olabiliyor mu gerçekten.Tüm bunların haricinde ilgi alaka çok güzel doktorların ilgisi güzel.oda rahat temiz.Tüm çalışanların davranışları ilgisi gayet güzel