Esras88 Bugüne kadar hep kabızlık çekiyordum anlamadığım bir şekilde ishale dönüşüverdi daha dün bütün kan değerlerime idrara bakıldı her şeyde normaldi neden acaba böyle oldu karnımdan da aşırı sesler geliyor bazen
Gizgizgiz Esras88 bazen benimde oluyor 35 e yeni girdim bol su içiyorum günü gününe tutmuyor bazen ishal bazen kabız
Esras88 Gizgizgiz ya bu haftaya girdiğimden beri benim ishal yani değişmedi hiç karın ağrısı falan sinirimi bozdu artık
Mimik Migdeni mi bozdun acaba?… Vitamin demir ilacinda degisiklik ya da artis mi yaptin?… O karnindan asiri sesler gelmesi, ishal sebebiyle, onda korkulacak bisey yok da… Bir de kac defa cikiyorsun tuvalete?…
Esras88 Mimik aslında çok çıkmıyorum tuvalete 2 3 falan ama afedersin sulu yani kabızdım hep bir kez çıkardım aynı şeyleri yiyorum ilaçlarada aynen devam ediyorum😏
Mimik Esras88 nekadardir devam ediyor?..ben ishalden cok cektim…kullandigim ilaclar sebebiyle… Eger sadece bu gunse, sorun opmaz insaAllah patates falan hasla ye, yagli ywmekler yerine kahvaltilik tarzi beslen… Su kaybi yasama, bolca iç… Maden suyu da ic…
Esras88 Gizgizgiz magnezyum hep kullanıyordum demir ilacımla dengeleniyodu ama bilemiyorum muzda yiyorum beslenmemde değişiklik yok üşüttüm herhalde sulardan belkide
Gizgizgiz Esras88 yakın zamanda aşı olduysanız veya bebek poziyon değiştirdiysede olabiliyor bağırsaklar şuan yukarda malum
Mrskocc Yaa bana da oldu tüm hafta mahvoldum önce ödem başladı ödemi atayım diye suya yüklendim içtim de içtim sonra ishal başladı muz yiyom fayda etmiyo ama doktora sordugumda yanında baska sıkıntılar da yoksa ishalin bir zararı yok dedi.