kedivebebekannesi5555 Kızlar bugün ilk kez nst ye bağlandık hastane ve okulum arasında mekik dokudum saatlerce yorgunluktan mi bilmiyorum kasığımda adet ağrısına benzer bir ağrı var geliyor gidiyor normal midir , tecrübeli anneler yorum yapabilir misiniz 🙂
Serpiloral kedivebebekannesi5555 evet 1 kaç gündür bende de oluyor yokluyor gidiyor bende burda bekliyim
adsmom kedivebebekannesi5555 doktorum yalancı sancılar olabilir demişti eğer düzenli değilse ve dinlenince geçiyorsa korkma demişti 🙏
Smyrayldrm kedivebebekannesi5555 canm iyi aksmalar bende 30+1 haftalıgım benımde arada agrıyo ayakta olsam bile agrıyo yanı bebekler buyuyr artk normal bence cnm kaburgalarım agrıyo benim yatamıyrm suanda dıs agrısı ayrı cekıyrm yatamıyrm masllh oglumda uyutmuyo cok hereketlı, 🤣🧿💙🤦♀️
K88_ kedivebebekannesi5555 demek ki kuzum valla unutmuştuk adet sancılarını bende bi ne oluyoruz dedim 😂
kedivebebekannesi5555 adsmom yaa demekki öyle yalancı sanci olabilir çünkü dinlenince geçti ve bugün çok yorulmuştum o tetikledi heraldee 🙄😅🙏🏾
kedivebebekannesi5555 Smyrayldrm evet canım tam şu sıralar çok hareketli bebişler 😍 benimde soğuktan dişlerim sızlıyor şuan ağriyacak diye çok korkuyorum 😬
Smyrayldrm kedivebebekannesi5555 ayy benımkıde ılk sızlıyarak basladı sımdı dunden belli oluyrm ya agrı kesici attm yok bacım fayda etmıyo ınslh gecer ya 🤦♀️aman senınkıde agrımasın cok zor valhı