2bebe1gebe Selinmutlu medarda yeşim darola gidiyordum klnik açmış şimdi malesef hastaneye göre daha pahalı oluyor bu yüzden aynı hastane farklı doktor olaral ertan zan a gidicem herkes çok övüyor
Kubrabayraktar Selinmutlu oğlumun doğumuna sevilay bozkurt eslik etti. Beyhekim hastanesi gerek personali gerek ebeleri olsun çok çok memnun kaldık. Şimdi sakaryada degil istanbulda ima.et ediyorum ama bu gebeligimde de kendisine gidecegim. Bu surecte en güvendigim sevilay hanim
Selinmutlu Zeynepp08 tercihen hastanede olan doktor istiyorum aslinda sgk ile anlaşması olsun ilav rapor vs durumlari daha avantajlı. Tesekkur ederim 🌼
Selinmutlu Merhaba bende medarda ilknur hanıma gidyordum malesf oda klinik acınca kararsız kaldım hastaneye gore bazı dez avantajları oluyor kararsız kaldım ertan beye gittiniz mi peki hiç
Tgbergll Selinmutlu Çok ilgili çok tatlı bir doktor hiç birşey sormaya gerek bile kalmadan kendisi herşeyi ayrıntısıyla anlatıyor ben çok memnundum kendisinden bu forumda da instagramda da ismine çok denk geldim hiç kimseden olumsuz yorum okumadım bir şans verin derim :)
Annemiz Selinmutlu kesinlikle çok ilgili bi doktor gözün kapalı gidebilirsin arkadaşında dediği gibi senin sormana gerek kalmıyo bile herşeyi söylüyo 🤗