Aysencim 22+4 üz teyzeleri 1 ayda 6 kilo aldım ve yüksek kilo ile hamile kalmıştım zaten diyete baslayacağım en azından hamile kaldığım kiloya döneyim diyorum. Hamileyken zayıflayan oldu mu? 88-89 ile hamile kaldım 96 gördum
Melekxcc Aysencim ben 11+4 üm mide bulantım falan olmamasına rağmen 3 kilo verdim ,belki ilk aylar olduğundandir
eslemsi Aysencim ben 73le kalmistim 5 kilo verdim 20 haftaya kadar almak söyle dursun. Ama ikincimde iyiyim istahsiz degilim ilkim gibi 68le kaldim 66 dustum 3 gun kustum diye. Simdi bilmiyom aldim mi tartilmadim 2 haftadir
Kprn000 Aysencim ben geçen haftalarda gebelik şekerinden dolyı diyet yapmıştım 1.25 kilo vermişim 10 günde 29. Haftamdayım.
UmutsuzPolyanna Aysencim genel hep anılan şeyler şeker un tuz azalt bol sebze ağırlıklı abur cuburdan uzak bol su tüketimi
nnutellaa 11+2 yiz ♥️ 57 kg ile hamileliğimi öğrendim şuan 53,5 kg’yim 😭 bulantıdan yiyemiyorum, inşallah kilo alacağım zamanlara geçerim yavaş yavaş 🙏🏻
Hilalkhrmn417 Aysencim mide bulantılarim ve iştahsızlıgim 15 20 gün sürdü bu surecte 5 kilo verdim şuan verdiğim kiloyu aldım ve son 2,5 ayım kaldı 10 kiloya tamamlarsam güzel 😍
ayse-huseyin16 Aysencim 62 ile hamile kaldım 58 e düştüm sonra 62 oldum bu gün 60 kg 🤷🏻♀️ Çok şaşkınım iştahsız da değilim bu arada 27. Haftalık olduk 🌸