Semadeniz Doğuma 15 gün kala doktorum değişti. Daha önceden histeroskopi oldum. Bu zamana kadar normal doğum için engel demedi doktorum. Kaç kez sordum. Bu doktor sezeryan ol diyip duruyor. Rahmine işlem olmuş. Geçerli nedeni yok çok uyuz oldum.
Elifgoktug1 Semadeniz saçmalamış ya histeroskopi ile normal doğumun alakası yokki? Hem histeroskopi hem tüp bebek yapılan tanidigim normal doğum yapti 15 yıl olmadı çocukları bide yani
BMelek Semadeniz bir yakinim oldu ve normal dogum yapti bence doktorunuzu degistirin baska bir doktordan daha bilgi alin
Ceyduygu Semadeniz İstediği kadar sezeryan desin doğum şekliniz sizin kendi tercihiniz,ben normal doğurmak istiyorum deyip kestirip atın bence. Belli ki geç gittiğiniz için uğraşmak istemiyor. Doktor değiştirmekte bir seçenek tabi
Semadeniz Elifgoktug1 neden dedim işlem görmüş rahim incelebilir vs gibi uydurdu. Baştan 9 ay bana bakan doktorum dese inanırım ama 9 ay boyunca normal doğuma engel değil dedi. Sinir oldum. Kendi keyifleri için bu yapılan durum.
Semadeniz Ceyduygu zaten asla güvenmedim. Kaç yaşında insanlarız salak yerine koyuyor. Artık hastaları kandıramadıklarını anlamıyorlar. Farklı doktorlardan görüş alıyoruz forumlardan vs okuyoruz. Kendi rahatları için benim isteğimi önemsememesi sinir oldum.
Semadeniz Elifgoktug1 zaten sevmedim biraz daha uğraşacak diye hastasının istediğini önemsemeyen biri.
Ceyduygu Semadeniz Bende öyle iki tane doktor değiştirdim şimdilik memnunum çok şükür. Siz bence açık olun bu konuda önceki doktorunuzun sorun etmediğini ve farklı doktorlardan görüş aldığınızı onların da aynı fikir de olduğunu söyleyin. En önemlisi sizin tercihinizin normal olduğunu söyleyin. Açık açıkta saygı duymuyorsa doktor değişikliği yapabileceğinizi de söyleyin. Gerçekten artık salak yerine koyamayacaklarini anlasınlar
Elifgoktug1 Semadeniz sorumsuz davranıyor cidden bazı doktorlar ya anlamıyorum 🤷♀️ inşallah güzel bir doktor bulursun 🙏