bebiskonunannesi Merhaba herkese iyi akşamlar. Sormak istediğim soruyu lütfen yanlış anlamayın ama gebe olduğunu öğrendikten sonra psikolojik olarak çökenler var mı? Evden hiç çıkasım gelmiyor, hiçbir şey yapasım yok bu durumdan nasıl kurtulabilirim acaba?
Dilekizmr bebiskonunannesi seni çok iyi anlıyorum ben birde sakinleştirici kullanıyordum bıraktım tabi ama yaşadıklarım çok zor Allah yardımcımız olsun.Bol bol seni anlayan insanlarla konuşmak dertleşmek çok iyi geliyor.
Suigeneris bebiskonunannesi ben de öyle oldum bi anda ben neyin içine düştüm oldum. İstiyordum ama gerçekleşince insan bir afallıyor.
Deletedmom154 bebiskonunannesi aynı durumdayım ama bir yanım gezmek istiyor binanın önüne çıkınca da eve girme isteği sarıyor
bebiskonunannesi Mevaninannesiii İstemiyor değildim 1.5 senelik evliyim. Bebeğimi düşündüğümde kıyamıyorum ona. Ama sanki hayatımın sonuna gelmiş gibi hissediyorum
bebiskonunannesi Suigeneris Ya evet tam olarak böyle bir durum. Atlatabildiniz mi acaba bu psikolojiyi?
Mevaninannesiii bebiskonunannesi kız dur daha doğacak ağlayacak uyumayacak o zaman bu düşüncelere gir şimdiden girersen kafayı yersin 🙈😬🤣 şaka bı yana eşinle dışarı çık aktivite yap gez dolaş tadını çıkar valla çocuk olunca insan eve kilitleniyor
bebiskonunannesi Dilekizmr Bitmiş çok şükür :) ben daha 8 haftalık. Nasıl geçecek bu zaman bakalım :)
Suigeneris bebiskonunannesi şöyle ki şuan 16 hafta oldu daha iyiyim ama özellikle geceleri iç sıkılmam oluyor. Bebek kıyafetlerine eşyalarına baktığımda evet çok mutlu oluyorum, hemen kucağıma almak istiyorum ama bir taraftan bakabilecek miyim yetebilecek miyim hayatım mı bitti diye arar ara geliyor. Ben ailemden ayrı şehirde yaşıyorum belki o yüzden kendimi yalnız hissettiğim için böyle
bebiskonunannesi Suigeneris Ya evet gün içinde bir şekilde geçse de gece eşim uyuduktan sonra bir türlü uyuyamıyorum. İnternette sürekli bakınıyorum. Demek ki tek değilmişim
Suigeneris bebiskonunannesi kendini yalnız hissetme emin ol bir çok kadın bu süreci yaşıyor. Bana ilk öğrendiğimde ne hissediyorsun nasıl diye sorup duruyorlardı ama ben birşey hissetmiyordum. O kadar çok büyütülüyor ki “kutsal annelik hisleri” hissetmeyince kendimi eksik kusurlu hissettim. Bi de ona üzüldüm bende bir sorun mu var diye.
Meltemkrkmz bebiskonunannesi kuzu korkma benim 3. Cü geliyor yolda 😄 eger ilk cocuksa senin tadından yenmez valla tadını cıkar gebelıgının bebeğinin bi anda büyüyüp gıdıyolar valla. 6 ve 3 yasında oglum var ev curcuna bıde 3. Cü gelecek hazıranda hayatım bttı dıyemem hatta dogumdan sonra HC evde durmayı dusunmuyorum pası dışarda olucam 😄 güzel düşüünnnn guzel olsun 🥰🤩
Meltemkrkmz bebiskonunannesi yaaaa 🥰 bebeğini sağlıcakla kucağına al canım benim Rabbim onada sanada uzun sağlıklı hayırlı bir ömür nasip etsin 🤲 inan şu dünyada evlattan daha güzel birşey yok.. hep olumlu düşün ki bebeğinde senden güzel enerji alsın ❤️❤️❤️