Uysll Hanımlar geçmek bilmeyen bir mantar var ilaç kullandim geçmedi. Akıntı da çok kötü koku olmadan ilaç yazmayalım dedi, özellikle bir haftadır aşırı yanma kaşıntı oluyor sirke okudum ama yapıp faydasını gören oldu mu ya da başka neler olabilir ?
Klcaysgl Uysll canim şiçak suyla her tuvaletinden sonra yika çamaşirini sık sık değiştir ütüle bol su iç birde
tubaag Uysll 2 litre suya yrım limon sık günlük iç, çamaşırlarını 60 derecede yıka hepsini ütüle bende aynı sorunu yaşıyorum ilaçlar ve nu yöntemlerle hafiflettim
D-92 Uysll canım bende 32 haftaydım 30 haftada başladı akıntım bazen sarı renkli hatta ve böyle yanma hissi vardı doktorum mantarla alakalı bir fitil verdi kokuyor mu dedi bana da hayır dedim tamam sen kullan 1 tane geçmezse 3 gün sonra diğer fitillide kullan dedi fitil etkiliydi geçirdi şuan bi yanma hissim falan yok şükür ma llursa fitilden bir tane daha atıcam 😀
tubaag Uysll doktorunuza danışın flora düzenleyici fitil de çok iyi geliyor. Benim sürekli enfeksiyonum olurdu bu sefer mantar çıktı flora düzenleyici aldım bir rahatsızlık hissettiğimde hemen kullandım. Gebelikte sıkıntı olmasın diye doktorumla tektar tedaviye başladım ama fitil çok iyi geldi
Uysll tubaag verdiği geçici olarak iyi geldi gene başladı şuan ilaçta vermiyor haftaya gittiğim zaman kötüyüm dicem bakalım o zaman belki ilaç verir bir daha rahat Rahat oturup kalkamıyorum bile çok kötü
D-92 Uysll evet flora değişiyor çünkü ama sanada bebeğede zararı yok tekrar sorup fitilini kullan doktorum öyle demişti bana
Merve-tezcan1 Uysll canım bende aynı sorunu yaşıyorum doktor krem verdi ama kremler etki etmiyor. Elma sirkesini denedim ve bi günde o kadar etkili oldu ki nerdeyse bütün kaşıntım geçti ben evde yapılmış sirkeyi suyla karıştırdım tuvaletten sonra güzelce onunla yıkayıp kuruladım bi kaç kez tekrarla çok rahatlayacaksın inşallah