Oyku3005 İlk defa böyle bir konu acacağım biri bana bugun beddua etti sinirim bozuldu sinirden ağladım o kişiyede çattım tabi 2 gündür o kişi yüzden stresim sizce bebişim iyimidir hareket ediyor hissediyorum ama korkuyırum😔
Bebekimbebekim Oyku3005 beddua doner dolasir sahibini bulur cok gunah o yuzden dert etme gunah almadigin surece sorun yok
Gizemmihra Oyku3005 beddua edende ne kadar kötü biriymiş öyle bedduamı olur tövbe hiç düşünme bıle böyle şeyleri beddua sahibine geri döner diye boşuna dememişler sağlıcakla alırsın Allah’ın izniyle sen Allah’a dua et boşver baska insanları
Oyku3005 Bebekimbebekim günah almadım asla ama beddua edince patladım normal olarak inşallah bebeğin düşer doğumda ölürsün dedi çok taktım 😔 ilkim kürtaj oldu bundan korkuyorum 😔 ama bu haftasonu 6 aylık olacaz 😔
Bebekimbebekim Oyku3005 allahin izniyle hicbir sey olmaz bi sadaka var ekmek tuz felan verirkende rabbim benle evladimi koru de
Aysckzgnc Oyku3005 bunu bi insanın söyleyebilmesi mümkün mü gerçekten ya, hayvan bile söylemez bunu, ne kadar cahil gerizekalı dolu bu dünya ya
Zulal_00 Oyku3005 Allah korusun be o ne bicim beddua öyle tövbe yarabbim, düşünüp de kendini de bebeği de strese sokma canım. Duanla yaşamadım ki bedduanla öleyim diye bir laf vardır 😉😉
Oyku3005 Bebekimbebekim kimseyi üzmüyorum kıramıyorum bu halimle bile zaten şuan hocaya gidiyorum düşmesin diye kötü rüyalar görüyordum diye etkisi olur herhalde 😟 ama şuan hareket ediyor inşallah olmaz bişi
Bernako Oyku3005 hoşt köpek der hayatıma devam ederdim bu dünya başkalarını takıp dertlenecek kadar uzun değil güzel zamanların tadını çıkar 😇
Oyku3005 Bernako olaylar uzun aslında birine gösterdiğim için suçlu çıkmak istemedim yoksa diğer şekil suçlu çıkcktm suan tek korkum bebeğim 😔çok ağladm çünkü
Oyku3005 Selindora bazen bendede oluyordu o sıralarda bu haftasonu 24 haftalık olacağız büyüdükçe durmuyor😊