Aynur47 Kızlar çok kilolu biri normal.doğum yapabilir mi doğum seklinin kiloyla ilgisi varmı ilk gebeliğim 31 haftaliğım 84 kgyum şuan acaba normal yapabilir miyim
ezgi0901 Aynur47 evet canım o senin çatı kemiği müsaitliğinle ilgili bide bebeğin kilosu önemli, o kiloda bir bebek o çatıdan geçebilir mi buna bakıyorlar. Ayrıca 84 çok da kilolu değilsin saçmalamaa 100 küsür kiloyla doğum yapan birsürü kadın var
eslemsi Aynur47 84 cok kilolu diye mi dusunuyorsunuz vlla yanlis dusunuyorsunuz 70le kalsaniz zaten olursunuz 84 dogurana ladar 90da olursunuz. Dogum icin alinan kiloylada sismanlik olmz kac kiloyla kaldiginiz onemli. Dogumdan sonra zaten hepsi veriliyor gayette dogurulur
AnnelikHayali Aynur47 güvenilir kaynaklardan bilgi edin canım. Eğitici videolar izle, ebe ve doktorlar çok güzel içerikler yüklüyorlar YouTube’da. Oradan yardım alabilirsin. Kendine güvenmene yardımcı olur. 😍
Aynur47 ezgi0901 canim.insanlar çok kilo almışsın diyor ben 72 ile hamile kaldım ondan oyle dedim çok almışım.diye
SerraveAnnesii Görümcem iki doğumunu da 120 kilo civarı normal doğum yaptı sorun olmadı. Senin kilon da gayet iyi kilolu değilsin
Aynur47 SerraveAnnesii canim.insanlar çok kilo almışsın diyor ben 72 ile hamile kaldım ondan oyle dedim çok almışım.diye
ezgi0901 Aynur47 ben de aynıyım 20 kilo aldım 37 haftada 😂 insanları boşver ağzı olan konuşuyor. 50 den 80 lere çıkmamışsın ki zaten 12 kilo almışsın çook normal değil mi boşver milleti sen
SerraveAnnesii Aynur47 bende 78 kiloyla hamile kaldım şu an 90 kiloyum 32+5 haftadayım yani yapacak bir şey yok zaten bünyem aşırı müsait kilo almaya o yüzden önüne geçemedim daha fazla almamaya çalışıyorum
iki_melek_annesi Aynur47 Yok onu doktorun doğumuna yakın çatı muayenesini yapar o zaman belli olur sen bilemezsin
Aynur47 eslemsi ben zaten kiloyu çok takan biri degilim sadece doğum şeklini etkiler mi diye merak edip kafama takıyorum bide etrafta çok değişik değişik konuşanlar oluyor bende tecrubesizim ister istemez takiyo insan
eslemsi Aynur47 hic takma onlari ben 73le hamile kaldim 90la dogurdum suan 66 kiloyum dengesizler konusur. Bi tanidigim asiri kisaydo 150var yokve cok kiloluydu normal dogurdu
elifkrs Aynur47 ben 105 civari doğurdum şimdi ikinciye hamileyim yaparsınız yani çati muaynesi felan da olmadım sacma geliyor zaten bana😂
ErenArden Annem doğum yaptı 6 yıl önce 😊 normal yaptı maşallah 5 saat gibi sürede doğum yaptı 100 kilo vardı net bilmiyorum ama 🤍