Birglbiray Kızlar karnıma ağrı giriyor bebek alta baskı yapıyorçıkacak gibi sanki belim de ağrıyor sancı mı çekiyorum bilemedim bi de düzenli olup olmadığını da kontrol edemiyorum karnım çok sert kasıklarım da ağrı var sancı böyle mi oluyor biliyor musunuz düzenini nasıl anlarım sancıysa
emoselos Birglbiray kuzum önce hafif hafif geliyor adet sancısı gibi ilerleyen saatlerce şiddetleniyor hemen düzenli Aralık’larda bir sancı olmaz ilk doğumsa
Birglbiray emoselos evet ilk gebeliğim dediklerim sancı başlangıcı olabilir mi o zaman 🤗 akşam 4 buçuk gibi pembemsi bi akıntım oldu bir iki saatir de hafif hafif vuruyordu ağrılar biraz şiddetlendi dediklerim
emoselos Pembemsi akıntı nişan dediğimiz şey mukaza tıkacı oluyor yani bebeği koruyan tıkaç gibi bişey benim o geldikten iki sonra felan Doğum oldu sancılar başladı hafif hafif ama bi duşa gir ılık belki iyi gelir ama yok geçmiyorsa hastaneye bi git ilerdedi diyorsun Çünkü
Birglbiray emoselos çok sağol canım bi gireyim duşa aklıma da gelmedi hiç geçerse yalancı olur zaten herhalde ay 🤗 allahım analı babalı büyütsün inşallah yavrunuuzu
emoselos Birglbiray amin inşallah burdan yaz ama merak ederim ben Doğum mu değil mi hafi hayırlısı inşallah yavaş hareket et