caghan_annesi 27 haftalık hamileyim ben resmen doymuyorum ya bu haftadan sonra böyle mi oluyo kızlarrr 😩😂
Papatyaytt caghan_annesi Bende 29 . Haftada yım senin haflarin dan önce başladı ve hala da açlığın devam ediyor 😅😅
12mommy caghan_annesi kesinlkkle katılıyorum bende bu durumdayım ya 😪 cok yememe rağmen kiloda veriyorum ama 🥺sende öyleymisin
Hkrcy caghan_annesi bazen kendimden utanıyorum, elimdekini yavaşça aldığım yere bırakıyorum. Yahu diyorum daha 1 saat olmadı yiyeli 🤦♀️ sonra o yavaşça bıraktığım yerden hızlıca alıyorum, hoop mideye😂 Ama açım napiyim 🤷♀️
Seymaben caghan_annesi ayni postu bende actim biraz once 28+3 haftaligim bende bu hafta basladi midem delindi sanki yemek yememe dusuncesi bile üzüyor😅😅😅
caghan_annesi Seymaben yemek yedim dışardan da bişeyler söyledim ve daha da açım hahshsh ayy çok kötüyüm 😂😟
poyrazinannesi1 Ben de 28. haftadayım aynen öyleyim, doymuyorum, yarım saat bir şey yemesem midem kazınıyor. 😔
Bernako caghan_annesi ama çok şükür ben kilo almıyorum 31+5 im 8 kilo aldım şimdiye kadar. 😂 geçen gece 3 de ağlayarak pizzacı arıyordum sgahwhs nolur kapatmayın çok açım diye buldum bahahaha
caghan_annesi Bernako bende öyleyim şükür de bundan sonrası için korkuyorum işte 😂 pizza demeseydin iyiydi hahshsh🤦🏻♀️😅