nazligazioglu İyi akşamlar güzel anneler ❤️ Şehir hastanesinde başhekimlik bölümünde kontrollerını sürdürüp dogum yapan varmı odalar felan farkedıyormu. Orda muayene oldugum gördüğüm iki doktor var zaten tek doguma onlar mı giriyor bilgisi olan varmı canlarrr
191084 nazligazioglu nasil bashekinlik anlayamadim normal muayene olunan polikinlik degil mi yoksa size ozel bisi mi
nazligazioglu Eşim cumhurbaskanlıgında canım direk orya yönlendirildik normal poliklnik muayne yeri değil bir üst katında oluyor
nazligazioglu Emine_eymen randevusuz gııdyorum orda dırek barkod alıp sıraya gırıyosunkı sırada cok olmuyo. Doktor felnda iyi şükür hanı büyük ekran var bebıslerı orda goruyosun.
Emine_eymen nazligazioglu doktor bir tanemi farklı farklı doktorlar mı var varsa sizce hangi doktor daha ilgili
nazligazioglu Emine_eymen sizde o kattamı muayene oluyosunz ❤️ Benm gördüğüm iki doktor var tek sabah bırı oluyo oglen biri oluyo. İki doktorda cok iyidi
Emine_eymen nazligazioglu şehir hastanesine geliyorum ama normal takip yerine hatta daha bugün gittim eşimde hastanede çalışıyor ve ilgili Bi doktor bulamadık açıkcası orası iyi diyorsanız eşime Bi sordurayım
Emine_eymen ozgese-s normal gebelerde gidebiliyor mu cnm eşim şehir hastanesinde çalışıyor ama o bölüme gitmenin kurallarını biliyomusun
nazligazioglu 191084 normal polıklnk yerının üst katı oluyo canım. Çok bilgim yok benımde canım eşimin işinden dolayı direk oraya yonlendırılmıstık
ozgese-s Emine_eymen Canım bi tanıdığın seni oraya yönlendirmesi gerekiyor bizim komşunun tanıdığı orda prof. Onun ismiyle gittik yani senden referans istiyolar oraya gidebilmen için . Eşin şehir hastanesinde çalışıyosa her hangi bir bölümün prof. Falan konuşsun onun ismini verirsen başhekimlik hastası olursun randevu derdin de yok istediğin gün çıkıp gidebiliyosun yani benim öyle olmuştu