Seymaben Kizlar 28+3 oldum bu hafta asla doymuyorum sizinde oylemi ya yemek yerken daha ne yesem diye dusunuyorum tuzlu yerken tatli istiyorum tatli yerken eksi istiyorum bune boyle😅😅😅😅
Deletedmom623737 Seymaben Benim de 28 29 dan sonra fena bi şekilde iştahım açıldı 34+4 olduk kapanmak bilmiyo bi tatlı yemek istiyorm bi tuzlu dün kekin üstüne cips koyup yedim ahahahahah
Imasleeper Seymaben bende öyleyim karşıma ne koysalar yerim tiksindiklerim hariç ama hiç bi yemeğe hayır diyemiyorum duba gibi oldum 😂
elifbzdmr28 Seymaben Canim sen yine 28 haftalıkken boyleymissin ben yarın 11 haftalık olacam doydugumu bilmiyorum hic senin haftana gelsem önemden yemek eksik olmaz herhalde 😁
Kubrailkan 25.haftadan selamlar,aynıyız 😅🙊😬 bazen de yemek dahi istemiyorum ama genel olarak sabahtan bugün neler yesek diye atıştırmalıga kadar düşünüyorum ve bekliyorum 😍🥳🙊🙊
Seymaben Kubrailkan ay yemiyim diyorum cok fazla sonra oyle dusundugum icin üzülüyorum yemek yemiycegim icin😅😅😅
Seymaben Deletedmom623737 ay evet deliriyorum resmen belli birsey istemiyo canim ne bulsam yiyeyim diyorum tatli tuzlu eksi hepsi🤦
Deletedmom623737 Seymaben Bazen moralimi bozuyor bu durum hiç tokluk hissi yok 😕 aksama kadar düşündüğüm tek şey ne yesem 😅😅😅😅
Seymaben Imasleeper ben zaten kilolu hamile kaldim bu haftaya kadar 6 kiloyla geldim daha fazla almiyim bari diyorum ama yok yemiyim diyorum kendi dusunceme üzülüyorum niye yemiyim diye😅😅yemek yerken daha ne yesem diye dusunmeden edemiyorum insallah duzelir bu durum
Imasleeper Seymaben hsyshsjsjd peki gece yatarken sabah kahvaltıya napsam diye düşünüp kahvaltıda akşama ne yemek yesem diye sorguluyo musun 😂😂😂😂😂
Seymaben Imasleeper keske gece yatarken yapsam kiz aksam yemegini hazrilarken kahvaltiyi dusunuyorum😅😅😅😅😅
Seymaben Deletedmom623737 Benimde valla bari az bisiy tokluk hissi olsa diyicem idare ederim yemiyim 😐koca tencere yemek yesemde ac hissediyorum 😍
Deletedmom623737 Seymaben Eşime de yediriyorum kendim yediğim kadar biri bana eşlik etsin istiyorm bide ajsjsk bu gün evdeydi TV karşısın da aksama kadar oturup yedik sadece ajahahah
Seymaben Deletedmom623737 benimkide meyveye cok duskun karislikli ayva kemiriyoruz suan bbirbirimize bakarak😅😅😅😅😅
Seymaben elifbzdmr28 bünyeden bünyeye degisiyor heralde anlamadimki😅😅bazilarininda istahi kapaniyor ben bu haftaya kadar normal zamanlarda yedigim kadar yiyordum yetiyordu bu hafta midem delindi galiba😅