Meryemcelikaliyeva Merhaba arkadaşlar sezeryen olucak aşkadaşlardan gün alan var mı ? Ve ya doktorunuz kaçıncı haftada sez olursunuz demiştir ?
ezgi0901 Meryemcelikaliyeva bugün 37+1 im doktor kontrolüm vardı, haftaya bugün yine kontrolüm var yani 38+1 de, çatı muayenesi yapıcak ona göre doğum şeklini belirliycez sezaryen olursa gün vericek. Bir sıkıntı yoksa 37-38 den aşağı belli olmaz canım
SayeMom Meryemcelikaliyeva 36+0 ım bugun kontrole gittim çatıda oldum sezeryan istediğimide söyledim max günün söyliyim sana dedi 9-10 şubat dedi yani 38+2 olcağım zamanlar fazla bekletemem dedi😻
Clementinee Meryemcelikaliyeva ben 35+3 bugün kontrolm vardı sezaryen olmak istediğimi söyledim 38. Haftada alırız dedi 😇
Feyzaveannesi Meryemcelikaliyeva Selaam. 32+0 ım bende. Sezaryen olacam. Doktorum martın 10-15 arası ne Zaman istersen olursun dedi. 38+ lara denk geliyor
Annebaba23 SayeMom benim de yarın kontrolüm var aynı haftadayiz çatı muayanesinden sonra bir problem yaşadınız mı kanama lekelenme gibi? Acılı bir olay mi?
Klyldrm Annebaba23 sezeryan olucaksan çatı muayenesi neden yapıyor? Banada yapar mı acaba bende sezeryan olucam büyük ihtimal bebek dönmemişti
Clementinee SerraveAnnesii Evettt doktorum her detayı anlattı sezaryen ve normal doğum hakkında kararım kesin 😂 Normal doğum hakkında korku flmi senaryoları söylemedi tabiiki ama ben düşündün tarttım ettim sezaryen olmaya karar verdm🤍
omerim32 Clementinee hadı hayırlısı olsun canım bende sezeryan ıstedıgımı soylıcem 37de randevum bakalım ne dıcek
Bora5832 Meryemcelikaliyeva ben de sezaryan olucam şimdi 36 haftalık doktorum 39 da alırız dedi tabi bizim bebe beklerse 35.haftada gelme girisiminde bulundu 😄
Meryemcelikaliyeva Bora5832 aynıyız canım bizimki de gelmek istiyor gibi 🙈🙈🤩🤩🤩🤩sağlıklı gelsinler de inşallah